Follow us

Οι πιο updated τρόποι για να φορέσεις το λευκό παντελόνι αυτή την περίοδο

Πώς το φορούν οι fashionistas;

leuko panteloni street style Pixel Formula

Η αγάπη που τρέφου οι γυναίκες για το denim είναι γνωστή και μετρά πολλά, πολλά χρόνια, αφού υπάρχει το τέλειο denim παντελόνι για καθεμία από εμάς, ανεξάρτητα από τον σωματότυπο ή την ηλικία μας. Όταν το ημερολόγιο δείξει πως το καλοκαίρι έχει φτάσει όμως, ένα άλλο παντελόνι έρχεται να αντικαταστήσει το αγαπημένο μας τζιν. Το λευκό παντελόνι είναι η επιτομή της κομψότητας και τους επόμενους μήνες θα είναι ο πρωταγωνιστής των summer looks σου.

Πώς θα το φορέσεις;

Στο γραφείο

Είτε θέλεις να το φορέσεις στο γραφείο, το λευκό παντελόνι θα σε βοηθήσει πολύ συχνά να ντυθείς κομψά και γρήγορα. Για το γραφείο μπορείς να το συνδυάσεις με πουκάμισα σε pastel αποχρώσεις ή με μαρινιέρες.

Στις βραδινές εξόδους

Το λευκο παντελόνι έχει ακριβώς τις ίδιες ιδιότητες με το τζιν σου. Ταιριάζει δηλαδή με τα πάντα. Στις βραδινές σου εμφανίσεις, συνδύασε το με ένα party top ή ένα crop top με δαντέλα και statement σκουλαρίκια. Το αποτέλεσμα θα είναι κομψό και εσύ θα είσαι έτοιμη σε μερικά μόλις λεπτά.

Στο νησί

Ο πιο updated τρόπος για να φορέσεις το λευκό παντελόνι στις διακοπές είναι να το συνδυάσεις με ένα ολόσωμο μαγιό, το οποίο θα λειτουργήσει ως τοπ. Μπορείς να ολοκληρώσεις το look σου είτε με φλατ σανδάλια είτε με τα αγαπημένα σου ψηλοτάκουνα πέδιλα. Για ένα ακόμα πιο καλοκαιρινό και boho σύνολο, πρόσθεσε ένα κιμονό με έντονα prints που θα αναβαθμίσει την εμφάνιση σου.

Τα Instagram looks που θα σε εμπνεύσουν

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ