Follow us

Τα ωραιότερα plus size σορτς που θα αναδείξουν τις καμπύλες σου

Αντιμετώπισε την υψηλή θερμοκρασία με στιλ.

Ashley Graham Splash News / Ideal Image

Μπορεί να πιστεύεις πως η μεγαλύτερη πρόκληση που έχεις να αντιμετωπίσεις το καλοκαίρι είναι να καταφέρεις να οργανώσεις τις διακοπές με τις φίλες σου ή να βρεις το τέλειο μαγιό, ωστόσο δεν υπάρχει πιο challenging διαδικασία από το να ντυθείς κομψά και άνετα όταν η θερμοκρασία έχει φτάσει στα ύψη. Ευτυχώς, ο κόσμος της μόδας μας προσφέρει για ακόμα μία φορά τη λύση για να κάνουμε τη ζωή και την καθημερινότητα μας πιο εύκολη. Το μυστικό της επιτυχίας είναι τα ρούχα σε αέρινες γραμμές και ανάλαφρα υφάσματα που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τη ζέστη.

Εάν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών με καμπύλες, τότε μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις είναι τα ψηλόμεσα σορτς. Πλέον, σε καταστήματα και e-shops μπορείς να βρεις μεγάλη ποικιλία από αέρινα σορτς που θα αναδείξουν με τον πιο θηλυκό και κομψό τρόπο τις καμπύλες σου. Πώς μπορείς να τα συνδυάσεις; Ο πιο απλός και safe τρόπος είναι τα t-shirts και τα lingerie tops. Εάν θέλεις κάτι πιο ιδιαίτερο, αξίζει να τα συνδυάσεις με top και κιμονο σε εμπριμέ μοτίβα.

Λίγο πριν ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα σου, συγκεντρώσαμε 8 σορτς ιδανικά για curvy σωματότυπους που αξίζουν μία θέση στη γκαρνταρόμπα σου.

Τα πιο κομψά σορτς για το καλοκαίρι

Φαρδύ σορτς παντελόνι Mango

Μονόχρωμο σορτς Parabita

Σορτς από χυτό ντένιμ La Redoute

Φαρδύ σορτς παντελόνι με τύπωμα Mango

Σορτς βαμβακερό κεντητό Mango

Σορτς 100% lyocell Mango

Σορτς με σούρες στη ζώνη La Redoute

Χυτό εμπριμέ σορτς La Redoute

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ