Follow us

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Το φόρεμα από τα H&M που θα δείχνει ωραίο σε κάθε περίσταση

Είναι ιδανικό για τις καλόκαιρινές εμφανίσεις σου

stamatina tsimtsili NDP Photo Agency

Η παρουσιάστρια του Happy Day, Σταματίνα Τσιμτσιλή, μας έχει συνηθίσει σε άκρως κομψές εμφανίσεις στην πρωινή ζώνη, καθώς δεν φοβάται να πάρει ρίσκα και να πειραματιστεί με το στιλ της. Φυσικά το ίδιο κάνει και στα social media με τις αναρτήσεις της να αποτελούν έμπνευση για τις επόμενες εμφανίσεις μας.

Αυτή τη φορά η Σταματίνα έκανε μία άκρως μοντέρνα εμφάνιση επιλέγοντας ένα mini φόρεμα, που αναδεικνύει τα πόδια της, με μακριά μανίκια. Το εν λόγω κομμάτι, που θα βρεις στη νέα συλλογή του H&M, έχει αέρινη γραμμή, ενώ τα μανίκια έχουν όγκο, προσθέτωντας στο σχέδιο μία ρομαντική διάθεση. Το mini φόρεμα είχε τα χαρακτηριστικά καλοκαιρινά χρώματα, εκείνα του ανοιχτού μπλε και του άσπρου, τα οποία συνδυάζονταν σε ένα υπέροχο print.

Επιπλέον, φέρει ένα διακριτικό άνοιγμα στο μπούστο, που κλήνει ευρηματικά ψηλά στο λαιμό. Για να δώσει περισσότερο σχήμα στη σιλουέτα της πρόσθεσε μία άκρως καλοκαιρινή ζώνη τύπου raffia αξεσουάρ -ένα styling hack που χρησιμοποιούν συνέχεια οι απανταχού ιέρειες του στιλ.

Loading...

Get the look

Μπορείς να υιοθετήσεις το look και να το αναβαθμίσεις με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Για παράδειγμα, συνδύασε το με εσπαντρίγιες ή πέδιλα για ένα look εξόδου και έναν φάκελο σε λευκό χρώμα. Από την άλλη πλευρά, για τις καθημερινές εμφανίσεις σου συνδύασε το φόρεμα με τα αθλητικά σου, τα σανδάλια ή τα mules και μία crossbody bag και είσαι έτοιμη.

Βρες το φόρεμα εδώ.

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Το φόρεμα από τα H&M που θα δείχνει ωραίο σε κάθε περίσταση

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ