Follow us

Yamamay | Η καλοκαιρινή συλλογή με άρωμα από τη Σαρδηνία και ''πράσινο'' χαρακτήρα

Πρόκειται για μια ωδή στην Ιταλία, τις παραλίες της και τη θάλασσά της, τις οποίες πρέπει να σεβαστούμε και να προστατέψουμε.

Yamamay | Η καλοκαιρινή συλλογή με άρωμα από τη Σαρδηνία και ''πράσινο'' χαρακτήρα Courtesy of Yamamay

Από την καλοκαιρινή ντουλάπα ή ακόμα και τη βαλίτσα για μία σύντομη παραθαλάσσια απόδραση δεν πρέπει να λείπουν τα ''βασικά'' της εποχής, δηλαδή τα μαγιό και τα πανωφόρια της παραλίας, που μας ταξιδεύουν στις περιπέτειες μας. Μπορείς να βρεις και τα δύο στη νέα συλλογή της Yamamay, η οποία είναι εμπνευσμένη από την Σαρδηνία και φέρει την ονομασία "Italy, I love you!". Πρόκειται για μια ωδή στην Ιταλία, τις παραλίες της και τη θάλασσά της, τις οποίες πρέπει να σεβαστούμε και να προστατέψουμε. Πέρα από τα υπέροχα σχέδια η συγκεκριμένη συλλογή έχει και ''πράσινο'' χαρακτήρα.

Πιο συγκεκριμένα, η φετινή καλοκαιρινή συλλογή με γυναικεία και ανδρικά κομμάτια αποτελείται από 30% βιώσιμα και καινοτόμα προϊόντα, που κατασκευάζονται από ανακυκλωμένα υφάσματα. Επίσης, η σειρά Eco – Essentials κατασκευάζεται από 100% ανακυκλωμένη πολυαμίδη και ελαστίνη.Αυτά φέρουν λιγότερες περιβαλλοντικές επιπτώσεις ανάμεσα στις οποίες συναντάμε τη χαμηλότερη κατανάλωση νερού και ενέργειας, τη χρήση λιγότερων φυσικών πόρων και τη μείωση των αποβλήτων. Μέσα από την αλλαγή στα βασικά υλικά το brand προσπαθεί να υπογραμμίσει την ανάγκη της θάλασσας για προστασία, ευαισθητοποιώντας το κοινό της μέσω πραγματικής και απτής δράσης.

Yamamay | Η καλοκαιρινή συλλογή με άρωμα από τη Σαρδηνία και ''πράσινο'' χαρακτήρα
Eco-Essentials από 100% ανακυκλωμένη πολυαμίδη & ελαστίνη

Επιπλέον, η Yamamay ως συνεργάτης του Ιδρύματος One Ocean εδώ και πολλά χρόνια, δεσμεύεται να διαδώσει το One Ocean Literacy και να δημιουργήσει μοντέλα εργασίας και προϊόντων που αποδεικνύουν συγκεκριμένα τη δέσμευσή τους να μειώσουν τον αντίκτυπο της βιομηχανίας μόδας στη θάλασσα και τους ωκεανούς.

''Italy, Ι Love You''

Η νέα βιώσιμη, λοιπόν, γυναικεία συλλογή αποτελείται από ολόσωμα μαγιό, μπικίνι και τρικίνι διακοσμημένα με κορδόνια, κρόσσια, χάντρες, ντεκολτέ και ασυμμετρίες, που ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο και καλοκαιρινό προορισμό.

Yamamay

Fluo χρώματα, animal prints, petit carreau, πουά και γεωμετρικά σχέδια, η συλλογή διαθέτει πραγματικά κάτι για όλες! Ακόμα, ανάμεσα στα νέα σχέδια της θα βρεις και ολόσωμες φόρμες, φορέματα, tops και παντελόνες σε ελαφρά και πολύχρωμα υφάσματα, ιδανικά για τις διακοπές σου αλλά και τις εμφανίσεις σου.

Yamamay
Yamamay
Yamamay
Yamamay

Τέλος, η ανδρική συλλογή, με βασικά χρώματα όπως το κίτρινο, το κόκκινο, το μπλε και το μαύρο, πλαισιώνεται και αυτή από θαλάσσια μοτίβα εμπνευσμένα από τον κόσμο των ωκεανών. Ψάρια, ιππόκαμποι, αστερίες και κοχύλια βρίσκουν την θέση τους στα ανδρικά μαγιό.

Yamamay

Οι συλλογές είναι ήδη διαθέσιμες σε όλα τα καταστήματα Yamamay και στο yamamay.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ