Follow us

Ανακαλύψαμε τα πιο κομψά μαγιό για όλες τις σιλουέτες στη νέα συλλογή της Palmers

Ολόσωμο ή μπικίνι, σίγουρα θα βρεις το τέλειο μαγιό για το φετινό καλοκαίρι.

Palmers Courtesy of Palmers

Η πιο cool εποχή του χρόνου, το καλοκαίρι είναι επιτέλους εδώ και η Palmers την υποδέχεται με μία συλλογή εμπνευσμένη από τον ωκεανό. Μπικίνι και ολόσωμα μαγιό που αγκαλιάζουν και αναδεικνύουν με τον πιο κολακευτικό τρόπο τη γυναικεία σιλουέτα πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν στα beach looks σου και να σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις ακόμα και στην παραλία.

Ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας, οι αποχρώσεις που έχει επιλέξει η Palmers για τα μαγιό του φετινού καλοκαιριού είναι διαφορετικοί τόνοι του μπλε και του πράσινου, το κόκκινο και το μπλε, δηλαδή τα χαρακτηριστικά χρώματα του navy στιλ, αλλά και έντονα χρώματα όπως το πορτοκαλί και το κίτρινο που θα αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο το μαύρισμα σου.

Ανακαλύψαμε τα πιο κομψά μαγιό για όλες τις σιλουέτες στη νέα συλλογή της Palmers

Μπικίνι ή ολόσωμο μαγιό;

Εάν είσαι fan των μπικίνι, θα βρεις μία μεγάλη ποικιλία από σχέδια σε διαφορετικές γραμμές ώστε να επιλέξεις το ιδανικό για εσένα ανάλογα με τον σωματότυπο σου. Ψηλόμεσα μπικίνι και τοπ που προσφέρουν την απαραίτητη στήριξη σε εσένα που έχεις μεγάλο στήθος ή μαγιό με κορδόνια για εσένα που δεν θέλεις ανεπιθύμητα σημάδια στο μαύρισμα σου. Εάν όμως προτιμάς τα ολόσωμα, τότε σίγουρα θα βρεις το τέλειο σχέδιο για εσένα. Μονόχρωμα ή εμπριμέ, τα ολόσωμα μαγιό της Palmers για αυτή τη σεζόν αγκαλιάζουν τη σιλουέτα και την αναδεικνύουν με μοναδικό τρόπο.

Courtesy of Palmers

Styling Tips

Όποια κι αν είναι η προτίμηση σου, αυτό το καλοκαίρι μπορείς να πειραματιστείς λίγο περισσότερο με τα μαγιό σου. Εκτός από τα μπικίνι που φοράς ως σετ μπορείς να επενδύσεις σε διαφορετικά σχέδια, να τα συνδυάσεις μεταξύ τους και να δημιουργήσεις διαφορετικούς συνδυασμούς. Ακριβώς το ίδιο ισχύει με τα ολόσωμα μαγιό, τα οποία εκτός από το κομμάτι-κλειδί για την παραλία, αναλαμβάνουν τον ρόλο του τοπ. Αρκεί να τα συνδυάσεις με σορτς, βερμούδες ή φούστες τόσο στην πόλη όσο και στο νησί. Έτσι θα ευχαριστηθείς να τα φοράς ακόμα περισσότερο.

Τα μαγιό που ξεχωρίσαμε από τη νέα συλλογή της Palmers

Kauna Beach Ladies Bandeau Top Palmers

Basic Line Ladies Bikini Brief Palmers

Copacabana Jaquard Ladies Triangle Bikini Top Palmers

Copacabana Jaquard Ladies Bikini Bottoms Palmers

Beach Paisley Ladies Bikini Top Palmers

Beach Paisley Ladies Bikini Brief Palmers

Marine Bay Ladies Bandeau Bikini Top Red & White Palmers

Marine Bay -Ladies Minislip Bikini Bottom Red & White Palmers

Santos Beach Stripe Triangle Bikini Palmers

Santos Beach Stripe Ladies Bikini Bottoms Palmers

Corfu Stripe Ladies Swimsuit Palmers

Ibiza Sunset Ladies Swimsuit Palmers

Ipanema Floral Ladies Swimsuit Palmers

Kauna Beach Ladies Swimsuit Palmers

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ