Follow us

Αυτά τα 6 μαύρα φορέματα θα σε βοηθήσουν να αναβαθμίσεις το στιλ σου

Τα μαύρα φορέματα που δεν πρέπει να λείπουν από τη καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα

Σου βρήκαμε τα ιδανικά μαύρα φορέματα για να αναβαθμίσεις το στιλ σου Splash/Ideal Images

Οι τάσεις καθορίζουν το σήμερα, το ντύσιμο του και τις αγορές μας. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά κομμάτια αλλά και αποχρώσεις που δεν επηρεάζουν μονάχα τα trends αυτής της περιόδου, αλλά και τα μελλοντικά. Πρόκειται για fashion items που έχουν περάσει με επιτυχία το τεστ του χρόνου, αποδεικνύοντας τον διαχρονικό χαρακτήρα τους αλλά και τη αξία του styling τους. Έχουν τις ρίζες τους σε παλαιότερες δεκαετίες και έχουν συνδυαστεί με επιφανείς προσωπικότητες, που έγραψαν το δικό τους κεφάλαιο στην ιστορία της μόδας. Δύο, λοιπόν, από αυτά είναι το επιβλητικό μαύρο χρώμα και το φόρεμα.

Ξεκινώντας από το μαύρο, αποτελεί ένα χρώμα που αποπνέει δυναμισμό, μυστήριο και κομψότητα, ενώ επιβάλλεται και από πολλά dressing codes σε αμέτρητες περιστάσεις. Αν και είναι ένα άκρως σκούρο χρώμα, δεν έχει συνδυαστεί αποκλειστικά με τη χειμερινή περίοδο, καθώς το συναντάμε σε αμέτρητες κομψές καλοκαιρινές εμφανίσεις των fashion experts. Επίσης, είναι μία άνετη επιλογή, που δεν δεσμεύει στιλιστικά. Όσον αφορά το φόρεμα, ποτέ καμία μας δεν μπορεί να έχει αρκετά. Χρειαζόμαστε ένα για κάθε περίσταση, αφού είναι ευκολοφόρετα και δεν απαιτεί αρκετή ώρα για να δημιουργήσουμε look. Ακόμα, είναι ιδανικά για αυτή την περίοδο, όπου οι στενές και εφαρμοστές γραμμές φαντάζουν εφιαλτικές κατά τη διάρκεια των ζεστών ημερών του καλοκαιριού.

Shopping Guide | Τα ιδανικά μαύρα φορέματα

Αν, λοιπόν, συνδυάσουμε το μαύρο με το φόρεμα, τότε έχουμε το ιδανικό σύνολο για κάθε μας εμφάνιση. Παρακάτω σου βρήκαμε τις πιο ιδανικές επιλογές σε απολύτως προσιτές τιμές, που θα σου ''λύσουν'' τα χέρια φέτος το καλοκαίρι. Θα βρεις ποικιλία σε σχέδια, μήκη και σιλουέτες, καλύπτοντας κάθε γούστο και περίσταση.

Μίντο φόρεμα σεμιζιέ, Massimo Dutti

Λινό μακρύ φόρεμα με άνοιγμα στην πλ'άτη και βαθύ ντεκολτέ, Bershka

Μίντι φόρεμα με ''V'' ντεκολτέ και λοπτομέρεια με κουμιά, Zara

Πλεκτό φόρεμα με μπροστινή λεπτομέρεια, Mango

Κοντό φόρεμα με λεπτές τιράντες, Stradivarius

Μίντι φόρεμα από βαμβακερό ύφασμα με σφηκοφωλιά στο μπούστο, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ