Follow us

Τα πουκάμισα από τα Zara που μπορείς να φορέσεις στην παραλία

Δημιούργησε ''ινσταγκραμικές'' εμφανίσεις με αυτά τα κομμάτια από τα Zara

Τα πουκάμισα από τα Zara που μπορείς να φορέσεις στην παραλία iStock

Τα beach looks επιβάλλουν μία συγκεκριμένη αισθητική και ένα περιορισμένο styling. Δεν μπορούμε, άλλωστε, να εμφανιστούμε στην παραλία φορώντας ένα σύνολο με παγιέτες ή αυστηρό tailoring και βαριά υφάσματα. Πέρα από το γεγονός πως είναι εντελώς άκυρα με την χαλαρή περίσταση της παραλίας και των διακοπών, θα είναι και τρομερά άβολα κάτω από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο. Από την άλλη πλευρά, όμως, το κλασικό combo του jean σορτς και του crop top είναι άκρως αναμενόμενο και μετά τις πρώτες εμφανίσεις μας στη θάλασσα χρειαζόμαστε κάτι διαφορετικό, ένα σύνολο που φαίνεται συγχρόνως κομψό, άνετο και δροσερό.

Κοιτώντας την γκαρνταρόμπα μας, ωστόσο, δυσκολευόμαστε τόσο να δημιουργήσουμε ένα κατάλληλο beach outfit όσο και να βρούμε τα ιδανικά κομμάτια που να έχουν αυτή την ανεπιτήδευτη κομψότητα αλλά και την άνεση. Για άλλη μία φορά στρεφόμαστε στις ιέρειες του στιλ και τους λογαριασμούς στο Instagram αναζητώντας έμπνευση για τις επόμενες εμφανίσεις μας. Ανάμεσα στις αναρτήσεις τους από τις τελευταίες παραθαλάσσιες εξορμήσεις τους ξεχωρίσαμε ένα κομμάτι κλειδί, που αποτελεί από μόνο του ένα ολοκληρωμένο σύνολο.

Πρόκειται για το oversized πουκάμισο, αυτό που μοιάζει σαν να το έχεις δανειστεί από την ντουλάπα του αγαπημένου σου. Η χαλαρή και loose γραμμή του σε συνδυασμό με μία παστέλ και ουδέτερη χρωματική παλέτα το κάνει το ιδανικό κομμάτι για την παραλία. Μοιράζεται την λογική του φορέματος και έτσι είναι ευκολοφόρετο και άνετο. Μπορείς να ολοκληρώσεις το σύνολο σου με δερμάτινα σανδάλια και ψάθινη τσάντα δημιουργώντας μία ''ινσταγκραμική'' εμφάνιση.

Loading...

Υιοθέτησε το look με αυτά τα σχέδια από τα Zara

Κάνοντας μία σύντομη έρευνα στην αγορά ξεχωρίσαμε τα ιδανικά πουκάμισα για την παραλία από τα Zara. Έχουν προσιτές τιμές και μεγάλη ποικιλία, οπότε σίγουρα θα βρεις το κατάλληλο για το προσωπικό σου στιλ.

Μακρύ λινό πουκάμισο, Zara

Oversized πουκάμισο με διατρητά κεντήματα, Zara

Πουκάμισο ποπλίνα με αέρινη γραμμή, Zara

Μακρύ λινό πουκάμισο, Zara

Εμπριμέ πουκάμισο σε loose γραμμή, Zara

Oversized σατινέ πουκάμισο, Zara

Oversized λινό πουκάμισο με τσέπες, Zara

Ριχτό σατινέ πουκάμισο με γιακά και tie-dye μοτίβο, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ