Follow us

Το λινό φόρμα από το Oysho που θα σε βοηθήσει να ντυθείς κομψά τώρα που έχει καύσωνα

Θα το φορέσεις άνετα και στις διακοπές.

street style iStock

Η θερμοκρασία ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο καθημερινά και εμείς έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία μεγάλη πρόκληση. Να φορέσουμε τα κατάλληλα ρούχα που θα μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε τη ζέστη με στιλ και θα μας κάνουν να νιώθουμε άνετα κάθε στιγμή της ημέρας. Ευτυχώς για εμάς, υπάρχει ένα ύφασμα που είναι ακριβώς ό,τι χρειαζόμαστε αυτές τις ημέρες. Ο λόγος για το λινό, ένα από τα πιο δροσερά και αέρινα υφάσματα για το καλοκαίρι.

Διαβάστε Επίσης

Εμείς ρίξαμε μία ματιά στην καλοκαιρινή συλλογή της Oysho για το φετινό καλοκαίρι και ανακαλύψαμε ένα λινό καφτάνι σε πολύ κομψές αποχρώσεις όπως το γαλάζιο, το μπεζ και το μπλε, που είναι ιδανικό για αυτές τις ημέρες που έχει τόση ζέστη. Μπορείς να το συνδυάσεις με τα αγαπημένα σου flat σανδάλια ή ακόμα και με εσπαντρίγιες και να δημιουργήσεις κομψές εμφανίσεις στην πόλη. Εάν προσθέσεις μία ζώνη που θα τονίσει τη μέση σου, πλατφόρμες και ένα statement αξεσουάρ μπορείς να το φορέσεις και σε κάποια βραδινή έξοδο. Φυσικά, το εν λόγω καφτάνι θα σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο και στις διακοπές, αφού μπορείς να το φορέσεις επάνω από το μαγιό σου στην παραλία ή ακόμα και στις χαλαρές βόλτες στο νησί.

Διαβάστε Επίσης

Να θυμάσαι πως το μυστικό για κομψές και άνετες καλοκαιρινές εμφανίσεις είναι να προσθέσεις πρακτικά ρούχα στη συλλογή σου όπως αυτό το λινό καφτάνι, που μπορείς να φορέσεις με διαφορετικούς τρόπους και περιστάσεις όσο υψηλή κι αν είναι η θερμοκρασία.

Το λινό φόρεμα που ξεχωρίσαμε

Φόρεμα τουνίκ από λινό ύφασμα Oysho

Φόρεμα τουνίκ από λινό ύφασμα Oysho

Φόρεμα τουνίκ από λινό ύφασμα Oysho

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ