Follow us

Η Chiara Ferragni φόρεσε το πιο στιλάτο casual φόρεμα από τα Zara που θα λατρέψεις

Η Ιταλίδα fashion influencer σου δείχνει πως θα είσαι άνετη και κομψή κάθε ώρα της ημέρας

Η Chiara Ferragni φόρεσε το πιο στιλάτο casual φόρεμα από τα Zara που θα λατρέψεις Splash/Ideal Images

Στην εποχή του διαδικτύου και των social media είναι εύκολο να αποκτήσεις αρκετούς ακόλουθους, όμως, είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις. Ανάμεσα σε τόσες fashion influecers, που καθημερινά μας καταιγίζουν με αμέτρητες αναρτήσεις γεμάτες μόδα, trends, ρούχα και styling tips, πως μπορεί μία ή και περισσότερες να γίνουν οι ιέρειες του στιλ και οι εκλεκτές των σχεδιαστών; Την απάντηση δεν την έχουμε εμείς, αλλά η Ιταλίδα Chiara Ferragni, η οποία κατάφερε να δημιουργήσει μέσω της διαδικτυακής της παρουσίας μία επιτυχημένη αυτοκρατορία μόδας.

Η ίδια μέσα από τις αναρτήσεις της μοιράζεται με τους 24 εκατομμύρια ακόλουθους της συμβουλές για το στιλ, από την ανανέωση του μέχρι και χρήσιμα hacks, ενώ τα looks της αποτελούν μία μεγάλη έμπνευση για τη δημιουργία των δικών μας. Έτσι, έγινε και με την τελευταία της εμφάνιση, η οποία αποτελούνταν από τα κατάλληλα κομμάτια για ένα κομψό και μοντέρνο casual σύνολο, που αξίζει σε κάθε περίπτωση μία φωτογραφία στο Instagram.

Το casual look της Chiara Ferragni

Η Chiara Ferragni επέλεξε για μία πρωινή της βόλτα ένα υπέροχο φόρεμα από τα Zara, το οποίο έφερνε στο μυαλό λίγο από το εμβληματικό wrap dress. Το φόρεμα μοιάζει σαν two-piece στολής του τένις, με το πάνω μέρος να είναι το πόλο και το κάτω η χαριτωμένη φούστα με τις πιέτες. Το φόρεμα φέρει την πολυτελή απόχρωση του λευκού και για να δώσει λίγο χρώμα στην εμφάνιση της η fashion influencer το συνδύασε με αξεσουάρ σε έντονες pop αποχρώσεις. Πιο συγκεκριμένα μία μικρή τσάντα σε πορτοκαλί και ένα ζευγάρι αθλητικών υποδημάτων σε κίτρινο. Η ίδια ολοκλήρωσε το σύνολο της με χρυσά κοσμήματα.

Η Chiara Ferragni φόρεσε το πιο στιλάτο casual φόρεμα από τα Zara που θα λατρέψεις

Το εν λόγω φόρεμα θα το βρεις στην καλοκαιρινή συλλογή του Zara εδώ.

Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ