Follow us

Πάρε ιδέες | Όλα τα μαγιό που φόρεσε η Chiara Ferragni στην Ελλάδα

Τα μπικίνι της Chiara Ferragni που θα λατρέψεις

Chiara Ferragni Splash/Ideal Images

Στην Ελλάδα βρέθηκε η διάσημη Ιταλίδα fashion influencer, blogger και επιχειρηματίας Chiara Ferragni. Η ιέρεια του στιλ με τους 24 εκατομμύρια ακολούθους ταξίδεψε από το Μιλάνο στην Αθήνα για το event Nespresso x Chiara Ferragni, ενώ φρόντισε να παραμείνει μερικές ημέρες παραπάνω και να απολαύσει τα καλοκαιρινά ρεσορτ, τον καυτό ήλιο και το απέραντο της ελληνικής θάλασσας.

Έτσι, η Chiara Ferragni βρήκε την κατάλληλη αφορμή για να δημιουργήσει το fashion content με το οποίο τροφοδοτεί του ακόλουθους της και τους λάτρεις της μόδας. Πέρα από τα beach και τα night looks, η Ιταλίδα style expert βρήκε την τέλεια ευκαιρία να κάνει μοντέρνες εμφανίσεις και με μαγιό. Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έδειξε κάθε επιλογή της. Ξέροντας τον σωματότυπο της καλύτερα, η Chiara Ferragni επέλεξε μόνο μπικίνι για τις παραθαλάσσιες εμφανίσεις της στη χώρα μας, ενώ δεν δίστασε να πειραματιστεί με έντονες αποχρώσεις και σχέδια, τα οποία αναβάθμισε μέσα από statement γυαλιά ηλίου και κοσμήματα. Μάλιστα, όλα τα μπικίνι ήταν από την καλοκαιρινή συλλογή του Calzedonia, για την οποία τελεί χρέη ambassador.

Loading...

Ανακάλυψε παρακάτω τα looks Chiara Ferragni με μπικίνι

Για το πρώτο της μπάνιο η διάσημη Ιταλίδα influencer επέλεξε ένα απλό λευκό μπικίνι.

Loading...

Μπορεί το πρώτο μαγιό να ήταν πιο απλό, όμως, το δεύτερο ήταν όλα όσα περιμέναμε από εκείνη: Fun και εκκεντρικό. Η ίδια επέλεξε ένα neon ροζ μπικίνι με print από αστέρια, το οποίο φόρεσε και στη μωβ εκδοχή του.

Loading...

Η Chiara Ferragni φόρεσε και ένα φλοράλ μπικίνι με μεγάλο print αλά 70s. Μάλιστα, ολοκλήρωσε το pool look της με ένα co-ord σύνολο, που αποτελούνταν από ένα σορτς και ένα πουκάμισο σε μπλε απόχρωση.

Loading...

Τέλος, η ίδια φόρεσε και το καρό print στο μπικίνι αποδεικνύοντας το διαχρονικό χαρακτήρα του αλλά και τη ρετρό αισθητική της.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ