Follow us

Η Υβόννη Μπόσνιακ ήταν η πιο κομψή καλεσμένη σε βάπτιση | Πώς θα αντιγράψεις την εμφάνιση της

Τι επέλεξε να φορέσει το μοντέλο και σχεδιάστρια μόδας

Η κομψή εμφάνιση της Υβόννης Μπόσνιακ που θα θέλεις να αντιγράψεις αμέσως NDP

Το έχουμε τονίσει πολλάκις στο παρελθόν: Το καλοκαίρι θέλει χρώμα, αέρινες σιλουέτες και ενδιαφέρουσες υφές. Τα βαριά υφάσματα, οι στενές γραμμές και τα αυστηρά κοψίματα ανήκουν δικαιωματικά στον χειμώνα και τις μεταβατικές εποχές. Τώρα πρέπει να εστιάσουμε σε όλους τους τρόπους με τους οποίους θα κάνουμε πιο ανάλαφρες τις εμφανίσεις μας, ακόμα και αν αυτές προορίζονται για επίσημες εκδηλώσεις. Ως από μηχανής θεός τα social media έρχονται να μας τροφοδοτήσουν με αμέτρητες ιδέες, δείχνοντας μας στιλιστικά tips, νέα κομμάτια και κομψούς συνδυασμούς. Ανάμεσα στους fashion λογαριασμούς που ξεχωρίζουμε είναι και εκείνος της Υβόννης Μπόσνιακ, η οποία γνωρίζει από πρώτο χέρι το χώρο της μόδας και τα μυστικά του.

Το γνωστό μοντέλο και σχεδιάστρια μας έδειξε την τελευταία της κομψή εμφάνιση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Πρόκειται για ένα κίτρινο, αέρινο, μίντι φόρεμα με μεσαίου μάκρους μανίκια και ''V'' ντεκολτέ το οποίο φέρει την υπογραφή στου Στέλιου Κουδουνάρη. Μάλιστα, το εν λόγω φόρεμα του Έλληνα σχεδιαστή φέρει και μία φαρδιά ζώνη, η οποία τονίζει τη γυναικεία σιλουέτα αναδεικνύοντας τις καπμύλες. Η ίδια ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με ένα μικρό τσαντάκι χειρός από το brand Cult Gaia και λευκά mules από το The Attico.

Loading...

Get the look

Μπορείς και εσύ να δημιουργήσεις μία αντίστοιχη κομψή εμφάνιση για τις επόμενες επίσημες εμφανίσεις σου (σε αυτές συγκαταλέγονται γάμοι, βαπτίσεις και βραδινοί έξοδοι). Ανακάλυψε παρακάτω τα κομμάτια σε προσιτές τιμές που θα απογειώσουν το formal στιλ σου.

Λευκά mules, Envie

Πλεκτή τσάντα χειρός box, Zara

Μίντι φόρεμα από βαμβακερό κρεπ ύφασμα με βαθύ ντεκολτέ, βολάν στους ώμους και ανοιχτή πλάτη με οριζόντια δεσίματα, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ