Follow us

Γάμος σε νησι | 3 tips για να είσαι η πιο καλοντυμένη καλεσμένη

Τι χρειάζεται να προσέξεις;

street style Pixel Formula

Οι καλοκαιρινοί γάμοι της σεζόν έχουν ξεκινήσει και εάν έχεις ήδη λάβει προσκλητήρια για κάποιο γάμο σε νησί, τότε ήδη θα αναρωτιέσαι τι μπορείς να φορέσεις. Τα καλά νέα είναι πως εκτός από το ταξίδι που θα κάνεις, ένας γάμος σε νησί δεν απαιτεί απαραίτητα ένα πολύ επίσημο σύνολο. Μπορείς να κάνεις δηλαδή ένα tone down και να δημιουργήσεις μία πολύ κομψή εμφάνιση, πιο απλή από ό,τι πίστευες. Τα παρακάτω tips θα σε βοηθήσουν.

#1

Η πιο χρήσιμη συμβουλή που μπορούμε να σου δώσουμε είναι πως η επιλογή των παπουτσιών που θα φορέσεις την ημέρα του γάμου θα πρέπει να γίνει ανάλογα με την τοποθεσία του. Εάν ο γάμος πρόκειται να γίνει σε κάποιο εύκολα προσβάσιμο μέρος μπορείς να φορέσεις τα αγαπημένα σου ψηλοτάκουνα πέδιλα. Στην περίπτωση όμως που ο γάμος γίνει σε κάποιο ξωκλήσσι μπορείς να φορέσεις flat σανδάλια, ώστε να νιώθεις όσο πιο άνετα γίνεται. Μία εξίσου πολύ κομψή επιλογή όμως είναι και οι πλατφόρμες. Cool και άνετες ταιριάζουν τόσο με φορέματα όσο και με παντελόνες.

#2

Όσον αφορά στο look που θα επιλέξεις να φορέσεις, σίγουρα ένα κομψό φόρεμα είναι η πρώτη σκέψη που σου έρχεται στο νου και δικαίως. Ωστόσο δεν είναι η μοναδική, αφού μπορείς να δημιουργήσεις μία πολύ σικ εμφάνιση, φορώντας μία ολόσωμη φόρμα. Με halter nech ή one shoulder, μονόχρωμη ή σε κάποιο εντυπωσιακό μοτίβο, μία ολόσωμη φόρμα θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τη ζέστη στο νησί και να νιώθεις άνετα ανά πάσα στιγμή, ενώ πρόκειται για ένα πρακτικό κομμάτι που μπορείς να φορέσεις και σε άλλες περιστάσεις.

#3

Ό,τι κι αν επιλέξεις να φορέσεις όμως, θα πρέπει να επιλέξεις έξυπνα το ύφασμα του ρούχου σου. Εάν το λινό σου φαίνεται αρκετά casual, το μετάξι είναι η ιδανική επιλογή. Αέρινο και αρκετά formal, ένα μεταξένιο φόρεμα ή μία ολόσωμη φόρμα είναι μία πολύ κομψή επιλογή.

Τα looks που θα σε εμπνεύσουν

#1

Loading...

#2

Loading...

#3

Loading...

#4

Loading...

#5

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ