Follow us

Τα σεμιζιέ από τα Zara που δεν θα αποχωρίζεσαι στις διακοπές σου

Τα κομμάτια που θα φορέσεις από την παραλία μέχρι το βραδινό ποτό σου

Η πουκαμίσα από τα Zara που δεν θα αποχωρίζεσαι στις διακοπές σου Splash/Ideal Images

Όταν πάμε διακοπές ιδανικά δεν θέλουμε να μεταφέρουμε πολλά πράγματα, ειδικά όταν πρέπει να τα κουβαλήσουμε έως την τοποθεσία διαμονής μας. Το γεγονός πως η βαλίτσα μας μπορεί να είναι ευρύχωρη, δεν σημαίνει πως είμαστε υποχρεωμένες να πάρουμε μαζί ακόμα και το τοπάκι που πήραμε πριν δύο σεζόν και ακόμα δεν το έχουμε φορέσει, αλλά μπορεί να το χρειαστούμε στο σύντομο διάστημα της άδειας μας. Όχι, αυτά θα τα ξεχάσουμε και φέτος θα πακετάρουμε ελαφριά και μόνο τα απαραίτητα. Για να το καταφέρουμε αυτό, όμως, θα πρέπει αρχικά να ξέρουμε σε γενικές γραμμές το πρόγραμμα και να δημιουργήσουμε ένα σύνολο για την εκάστοτε περίπτωση.

Μάλιστα, σε αρκετές από αυτές από τις περιστάσεις ένα σύνολο ή ακόμα και ένα κομμάτι μπορεί να είναι αρκετό. Και, όμως, υπάρχουν μερικά ρούχα που προσφέρουν μεγάλη στιλιστική ευελιξία και θα σου δώσουν την ευκαιρία να δημιουργήσεις διαφορετικά looks μαζί τους αλλάζοντας μοναχά τα αξεσουάρ. Ένα από αυτά είναι το σεμιζιέ ή αλλιώς το γνωστό shirt dress, που συνδυάζει το αυστηρό σχέδιο του πουκαμίσου με την θηλυκή φύση του φορέματος. Αυτό το ρούχο θα σου ''λύσει'' τα χέρια στις διακοπές σου. Μπορείς να το φορέσεις από την παραλία μέχρι το βραδινό σου ποτό ή την απογευματινή σου βόλτα στα σοκάκια του νησιού.

Για το beach look φόρα το σεμιζιέ σχεδόν ξεκούμπωτο με δερμάτινα σανδάλια, ψάθινα αξεσουάρ, ένα statement μπικίνι σε έντονη απόχρωση και μερικά boho-chic κοσμήματα. Από την άλλη πλευρά για την απογευματινή σου βόλτα συνδύασε το με άνετα mules ή flatform σανδάλια και έναν oversized φάκελο ή μία crossbody τσάντα. Για να δώσεις περισσότερη έμφαση στη σιλουέτα σου πρόσθεσε και μία φαρδιά ζώνη ψηλά στη μέση. Τέλος για τη βραδινή σου εμφάνιση συνδύασε το shirt dress με πέδιλα και statement κοσμήματα.

Τα σεμιζιέ από τα Zara που θα θες να φοράς συνέχεια

Στην αγορά υπάρχουν πολλά σχέδια, ωστόσο, κάνοντας μία σύντομη έρευνα στις καλοκαιρινές συλλογές, ξεχωρίσαμε εκείνα του Zara και στα παρουσιάζουμε παρακάτω. Είναι κομψά, έχουν print και θα ανανεώσουν σίγουρα το καλοκαιρινό σου στιλ.

Εμπριμέ πουκαμίσα με γιακά και μακρύ μανίκι, Zara

Εμπριμέ πουκαμίσα με γιακά και μακρύ μανίκι, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ