Follow us

Σου αρέσουν τα κοσμήματα; | 6 + 1 hot προσιτές προτάσεις από τα Zara που αναβαθμίσουν κάθε σύνολο σου

Σου βρήκαμε τα πιο trendy κοσμήματα στα Zara

Σου αρέσουν τα κοσμήματα; | 5 + 1 hot προσιτές προτάσεις από τα Zara που αναβαθμίσουν κάθε σύνολο σου Pixel Formula

Τα κοσμήματα αποτελούν τα αξεσουάρ, που πάντα θα προσθέτουν πόντους στην εμφάνιση μας. Μάλιστα, την καθορίζει με ένα μοναδικό τρόπο αφού ανάλογα με το είδος τους μπορούν να προσθέσουν μία glam, ethnic ή casual νότα στο εκάστοτε outfit.

Σίγουρα όλες μας έχουμε μία μεγάλη συλλογή με κοσμήματα, η οποία όμως με έναν μαγικό τρόπο ποτέ δεν είναι αρκετά μεγάλη… Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπιζε και η Elizabeth Taylor, η μούσα του παλιού "χρυσού" Hollywood. Η εμβληματική ηθοποιός δεν ήταν απλά μία λάτρης των κοσμημάτων. Aποτέλεσαν τους έρωτες της ζωής της, που σε πολλές περιπτώσεις ανταγωνίζονταν τους μνηστήρες της. Δεν ήταν, άλλωστε, λίγοι οι άνδρες που προσπάθησαν να αιχμαλωτίσουν την καρδιά της μέσα από αστραφτερά, ανεκτίμητα κοσμήματα με μεγάλη ιστορία. Για χάρη τους έγραψε μέχρι και βιβλίο αναφερόμενη αποκλειστικά στην μοναδική συλλογή της. Είχε τίτλο "My Love Affair with Jewelry" και ανάμεσα στις σελίδες του έγραψε: "Ποτέ, ποτέ δεν θεωρούσα τα κοσμήματά μου τρόπαια. Είμαι εδώ για να τα φροντίζω και να τα αγαπώ. Όταν πεθάνω και δοθούν σε δημοπρασία, εύχομαι όποιος τα αγοράσει να τους προσφέρει ένα πραγματικά καλό σπίτι".

Τα trendy κοσμήματα του Zara που θα κάνουν τις εμφανίσεις σου αξιοζήλευτες

Την ίδια αγάπη για αυτά μοιραζόμαστε και εμείς, καθως πάντα θα προσθέτουμε καινούρια κομμάτια στην συλλογή μας, τα οποία συνδυάζουμε με παλαιότερα, δημιουργώντας ενδιαφέροντες συνδυασμούς, που δεν περνούν απαρατήρητοι. Έτσι ψάχνοντας τις νέες προσθήκες ανακαλύψαμε μερικά hot κομμάτια στη καλοκαιρινή συλλογή του Zara σε απολύτως προσιτές τιμές. Τα σχέδια τους αποτελούν τάσεις αυτής της σεζόν, ενώ κάποια έχουν έναν διαχρονικό χαρακτήρα, όπως τα boho κοσμήματα. Παρόμοια ή και ίδια σχέδια έχουμε ήδη δει πάνω σε celebrities και fashion experts των social media και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λείπουν από τις επόμενες καλοκαιρινές εμφανίσεις σου.

Μεταλλικό βραχιόλι μπράτσου με ανάγλυφες λεπτομέρειες, Zara

Κρεμαστά πολύχρωμα σκουλαρίκια από κρύσταλλο, Zara

Crochet κολιέ με πέτρα, Zara

Δαχτυλίδι με ενσωματωμένο κρύσταλλο, Zara

Σετ κολιέ με πέτρα και αλυσίδες, Zara

Σκουλαρίκια με λουλούδι από χάντρες, Zara

Μεταλλικό δαχτυλίδι με λεπτομέρειες, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ