Follow us

Φαίη Σκορδά | Στην γκαρνταρόμπα της βρήκαμε τα κατάλληλα φορέματα για κάθε περίσταση

4 προτάσεις που θα σου λύσουν τα χέρια αυτή τη σεζόν.

Φαίη Σκορδά | Στην γκαρνταρόμπα της βρήκαμε τα κατάλληλα φορέματα για κάθε περίσταση NDP

Μερικές φορές όσα ρούχα και αν έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας καταλήγουμε να ''μην έχουμε τίποτα να φορέσουμε''. Τι και αν η ντουλάπα μας πλέον δεν κλείνει καλά και κάποια ρούχα βρίσκονται μαζί στην ίδια κρεμάστρα, εμείς και πάλι δεν έχουμε τίποτα να φορέσουμε... Σε αυτές τις περιπτώσεις ο όγκος των ρούχων και η ποικιλία τους δεν παίζουν κανέναν απολύτως ρόλο. Στην πραγματικότητα αυτό, που χρειαζόμαστε είναι έμπνευση και αυτή τη βρίσκουμε σε αφθονία στα social media και fashion lovers τους. Ανάμεσα τους ξεχωρίζουν και οι Ελληνίδες λάτρεις της μόδας, όπως η Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φροντίζει καθημερινά να μας παραδίδει μαθήματα στιλ. Είτε πρόκειται για τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις είτε για τις εξόδους της, κάθε σύνολο της τραβάει τα βλέμματα. Εμείς, όμως, σήμερα θα ασχοληθούμε με τα φορέματα της.

Στις ινσταγκραμικές αναρτήσεις ξεχωρίσαμε τα πιο κομψά φορέματα, που θα φορέσεις στις επόμενες σου εμφανίσεις. Από την παραλία και τις casual περιστάσεις έως τις βραδινά σου outfits, παρακάτω θα βρεις το ιδανικό φόρεμα, που θα αναβαθμίσει το προσωπικό σου στιλ.

Τα φορέματα της Φαίης Σκορδά που θα σε εμπνεύσουν για τις επόμενες εμφανίσεις σου

Για τις πρωινές δουλειές

Loading...

Για την παραλία

Loading...

Για τη βραδινή βόλτα

Loading...

Για την casual έξοδο

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ