Follow us

Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε το λευκό πουκάμισο με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο

Σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις αυτόν τον συνδυασμό.

Athina Oikonomakou NDP Photo Agency

Το λευκό πουκάμισο είναι από τα ρούχα της ντουλάπας σου που μπορείς να φορέσεις όλο τον χρόνο και να δημιουργήσεις διαφορετικούς συνδυασμούς για casual ή πιο επίσημες περιστάσεις. Μπορείς να το φορέσεις μάλιστα ακόμα και το καλοκαίρι τόσο στην παραλία όσο και στην πόλη ή το νησί.

Εκτός από τα combos που γνωρίζεις και έχεις ήδη δοκιμάσει με το λευκό πουκάμισο, υπάρχει και ένας ακόμα, πολύ διαφορετικός και πολύ κομψός και σου τον δείχνει η Αθηνά Οικονομάκου. Η επιχειρηματίας και influencer δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram ένα look, στο οποίο έχει φορέσει ένα mini εξώπλατο φόρεμα σε floral μοτίβο και το έχει συνδυάσει με ένα λευκό πουκάμισο. Το ξεχωριστό σε αυτό το σύνολο είναι πως δεν έχει δέσει το πουκάμισο στη μέση, αλλά και το έχει κρατήσει ανοιχτό και έχει τονίσει τη μέση της με μία ζώνη. Συγκεκριμένα, χρησιμοποίησε μία ζώνη-αλυσίδα που έδωσε μία πιο boho νότα στο τελικό αποτέλεσμα και το έκανε πιο σύγχρονο. Η Αθηνά Οικονομάκου ολοκλήρωσε το σύνολο της με ασημένια κοσμήματα.

Αυτό το trick είναι ιδανικό για τις διακοπές και κυρίως για τα looks που φοράς στις βραδινές εξόδους. Εάν δεν έχεις πάρει μαζί σου κάποιο λινό blazer ή τζιν μπουφάν, μπορείς να συνδυάσεις το φόρεμα σου με ένα λευκό πουκάμισο ώστε να νιώθεις άνετα εάν έχει δροσιά.

Το καλοκαιρινό look της Αθηνάς Οικονομάκου

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ