Follow us

Εμφάνιση με αέρα Καννών | Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με δημιουργία της Celia Kritharioti

Δες την girly δημιουργία που φόρεσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

MissBloom TEAM
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου NDP

Αν κοιτάξει κάποιος τον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου θα καταλάβει, πως η παρουσιάστρια λατρεύει τις girly εμφανίσεις. Η ίδια επιλέγει συνήθως κοντά μήκη, λαμπερές λεπτομέρειες και έντονα χρώματα για τις ινσταγκραμικές εμφανίσεις της. Όλα τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά τα συναντάμε και στο τελευταίο της look, το οποίο θυμίζει κάτι από το κόκκινο χαλί των Φεστιβάλ των Καννών, που διεξάγεται αυτή την περίοδο στη Γαλλική Ριβιέρα.

Η ίδια μπορεί να μην βρίσκεται εκεί, αλλά έδωσε το παρών στην Αθηναϊκή Ριβιέρα τραβώντας τα βλέμματα με ένα λαμπερό look. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εμφανίστηκε με μία φούξια δημιουργία, που φέρει την υπογραφή της Celia Kritharioti. Πρόκειται για ένα φόρεμα με ασυμμετρία, off the shoulders και ένα μακρύ μανίκι, ενώ ξεχωρίζει για την έντονη φούξια απόχρωση του.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ολοκλήρωσε την glamorous εμφάνιση με ψηλά πέδιλα, που έφεραν ασημένιες λαμπερές λεπτομέρειες από το brand Aquazzura και ένα τσαντάκι χειρός με γεωμετρικό σχέδιο και μεταλλικό look.

Δες το girly look της Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ