Follow us

Πώς θα ντυθείς κομψά στην παραλία χωρίς πολλή προσπάθεια; Το look της Χριστίνα Κοντοβά θα σε εμπνεύσει

Τι μπορείς να φορέσεις επάνω από το μαγιό σου;

Xristina Kontova NDP Photo Agency

Όσο κι αν θέλουμε να είμαστε κομψές στην παραλία, η ευκολία και η πρακτικότητα είναι πάντα ο Νο1 στόχος μας όταν σκεφτόμαστε με τι θα συνδυάσουμε το μαγιό μας. Όταν είμαστε διακοπές άλλωστε, αυτό που θέλουμε είναι να ξεκουραστούμε. να μην καταναλώνουμε πολύ χρόνο στα looks μας και να ντυνόμαστε έξυπνα ώστε να μην επιστρέφουμε συνεχώς στο ξενοδοχείο.

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χριστίνα Κοντοβά σού δείχνει πως μπορείς να ντυθείς κομψά τόσο στην παραλία όσο και στις βόλτες σου αργότερα. Συγκεκριμένα, η σχεδιάστρια φόρεσε ένα ολόσωμο μαγιό σε μπεζ απόχρωση και το συνδύασε με ένα μακρύ, αέρινο φόρεμα. Όσο βρίσκεσαι στην παραλία ή την πισίνα, αυτού του στιλ τα φορέματα μπορείς να τα φορέσεις ανοιχτά είτε μόνα τους είτε ως κιμονό συνδυάζοντας τα με ένα σορτς. Όταν θα θελήσεις όμως να πας για βόλτα στο νησί, για δείπνο ή απλώς για ένα after beach κοκτέιλ, μπορείς να κλείσεις τα κουμπιά του φορέματος. Με αυτό τον τρόπο είσαι και στις δύο περιπτώσεις πολύ κομψή χωρίς να καταναλώσεις πολύ προσπάθεια.

Extra Tip

Ιδιαίτερα χρήσιμα είναι και τα αξεσουάρ όπως τα σκουλαρίκια ή τα κολιέ. Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια κρίκοι ή διάφορα κολιέ με layering θα αναβαθμίσουν στη στιγμή το beach look σου.

Το beach look της Χριστίνας Κοντοβά

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ