Follow us

Τι φοράνε οι Ελληνίδες celebrities στην παραλία; | Δες τα κομψά και casual beach looks τους

Οι εμφανίσεις τους στην παραλία, που ξεχώρισαν.

Τι φοράνε οι Ελληνίδες celebrities στην παραλία; | Δες τα κομψά και casual beach looks του NDP

Τα social media έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας για πολλούς λόγους. Αρχικά μας δίνουν τη δυνατότητα να μηδενίζουμε αποστάσεις και χρονικές διαφορές και να ερχόμαστε σε επαφή με τα αγαπημένα μας άτομα, όπως επίσης και να γνωρίζουμε νέα. Έπειτα, η ενημέρωση γίνεται πιο γρήγορη και άμεση, ενώ όλοι αποκτούμε ένα βάθρο για να εκφράσουμε τη γνώμη μας να έρθουμε σε επικοινωνία με άλλες, ακόμα και αν αυτές είναι διαφορετικές. Τα social media έχουν, επίσης, εκδημοκρατίσει και την δημοσιότητα, δίνοντας την ευκαιρία σε αμέτρητες περσόνες ανά τον κόσμο να γίνουν αναγνωρίσιμοι μέσω του content του λογαριασμού τους. Και επειδή εμείς εδώ αγαπάμε τη μόδα θα ασχοληθούμε με τις fashion influencers και κυρίως εκείνες που φέρουν το ελληνικό celebrity status.

Οι Ελληνίδες celebrities πέρα από την επαγγελματική τους επιτυχία στον εκάστοτε κλάδο τους, έχουν μία δυναμική παρουσία στα social media και πιο πολύ στο Instagram. Εκεί φαίνεται πως είναι ιδιαιτέρως ενεργές και δημοσιεύουν μεταξύ άλλων και τα looks τους. Έτσι, το feed μας έχει γεμίσει με τις καλοκαιρινές εμφανίσεις τους στα νησιά και στις παραλίες, δίνοντας μας πολλές ιδέες για τις δικές μας. Εμείς θα επικεντρωθούμε περισσότερο στις δεύτερες, τα beach looks, τα οποία μας δυσκολεύουν.

Κάθε φορά που θα επισκεφθούμε την παραλία πάντα αντιμετωπίζουμε το ίδιο styling πρόβλημα: Τι θα φορέσω πάνω από το μαγιό για να είμαι κομψή αλλά να μην φαίνεται και επιτηδευμένη η εμφάνιση μου; Σε αυτό το ερώτημα δίνουν απάντηση οι Ελληνίδες celebrities μέσα από τα fashion posts τους. Κάνοντας μία σύντομη περιήγηση στους λογαριασμούς τους ξεχωρίσαμε τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις τους και στις παρουσιάζουμε παρακάτω, για να βρεις το δικό σου signature beach look.

Τα beach looks των Ελληνίδων celebrities που αξίζει να δεις

Κιμονό, σορτς, oversized πουκάμισα, two-piece, φορέματα και καφτάνια είναι μερικά από τα looks που ξεχώρισαν.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ