Follow us

Ανακαλύψαμε τα πιο trendy κομμάτια για το φθινόπωρο στη πρώτη FW21 συλλογή της Bershka

Η 70s διάθεση έρχεται για να ανανεώσει τη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα σου.

Ανακαλύψαμε τα πιο trendy κομμάτια για το φθινόπωρο στη πρώτη FW21 συλλογή της Bershka Courtesy of Bershka

Φτάσαμε και επίσημα προς το τέλος του Ιουλίου και ενώ όλες μας σπεύδουμε να χορτάσουμε τις μετρημένες μέρες του καλοκαιριού, οι οίκοι και τα brands έχουν αρχίσει ήδη το λανσάρισμα των φθινοπωρών συλλογών. Όσο και να αγαπάμε αυτή τη σεζόν, η αλήθεια είναι πως περιμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη. Άλλωστε μαζί της φέρνει μία σημαντική αλλαγή και ταυτόχρονα ανανέωση στη γκαρνταρόμπα μας. Κάνοντας μία σύντομη έρευνα, λοιπόν, στις πολυαναμενόμενες Fall collections '21, πέσαμε πάνω στο πρώτο drop της συλλογής FW21 της Bershka.

Πρόκειται για μία συλλογή, που αξίζει σίγουρα να δεις, καθώς έχει ιδιαίτερα κομμάτια, που θα λατρέψεις απευθείας. Στο πρώτο φθινοπωρινό drop της Bershka ξεχωρίζουν τα psychedelic patterns και οι αναφορές στα 70s. Μία ρετρό διάθεση έρχεται για να ανανεώσει τη γκαρνταρόμπα σου με graphics και pop χρώματα πάνω σε βασικά κομμάτια, τα οποία είναι δημιουργημένα από ύφασμα ζακάρ. Με λίγα λόγια, τα prints, που κοσμούν τα κομμάτια της συλλογής, δεν έχουν τυπωθεί, ούτε ζωγραφιστεί πάνω στα ρούχα. Τα μοτίβα και τα χρώματα είναι ενσωματωμένα στην πλέξη, με αποτέλεσμα το look τους να είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Ανακαλύψαμε τα πιο trendy κομμάτια για το φθινόπωρο στη πρώτη FW21 συλλογή της Bershka

Ανάμεσα στα κομμάτια ξεχωρίζει μία άκρως vibrant χρωματική παλέτα, με τις αποχρώσεις του πράσινου να αναμειγνύονται μεταξύ τους, τα πορτοκαλί και τα ροζ να συνδυάζονται και τα psychedelic καρό prints να τραβούν την προσοχή και να αιχμαλοτίζουν την καρδιά μας σε απολύτως 70s σιλουέτες. Στενά crop tops, halter λαιμόκοψη, καμπάνα παντελόνια, street style φούτερ, biker σορτς και ψηλόμεσα κομμάτια απαρτίζουν τη συλλογή και συνδυάζονται μεταξύ τους με τέτοιο τρόπο, που θα μπορούσαν να είναι μέρος ενός mood board.

Παράλληλα, με τα ρούχα ξεχωρίζουν και τα αξεσουάρ της συλλογής. Συναντάμε chunky σανδάλια σε έντονες αποχρώσεις, shopping τσάντες και vintage σχέδια γυαλιών ηλίου. Βέβαια, από το πρώτο Fall drop δεν θα μπορούσαν να λείπουν και η μεγαλύτερη τάση στα κοσμήματα, εκείνα που φέρουν πολύχρωμα charms, chunky πλαστικά δαχτυλίδια και funky αλυσίδες -σαν αυτά που χαζεύουμε αυτό τον καιρό στις αναρτήσεις των ιερειών του στιλ στα social media.

Δες τα looks από την Fall Collection της Bershka που ξεχωρίσαμε

Bershka
Bershka
Bershka

Bershka
Bershka
Bershka

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ