Follow us

Lady Kitty Spencer | Δες το παραμυθένιο νυφικό που σχεδίασαν για την ανιψιά της Diana οι Dolce & Gabbana

Οι λεπτομέρειες τις παραμυθένειας δημιουργίας και τα υπόλοιπα hand- made φορέματα που ετοίμασαν αποκλειστικά για τη νύφη.

Lady Kitty Spencer Splash/Ideal Images

Τον γάμο της με τον μεγιστάνα Michael Lewis πραγματοποίησε το Σάββατο 24 Ιουλίου στη Ρώμη η Lady Kitty Spencer. Σε λιγότερο από ένα 24ωρο από την τελετή και την πολυτελή δεξίωση, ο οίκος Dolce & Gabbana που ανέλαβε να σχεδιάσει το νυφικό της ανιψιάς της Πριγκίπισσας Diana, έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη εικόνα της πανέμορφης νύφης, αλλά και λεπτομέρειες από τη δημιουργία των υπολοίπων hand -made φορεμάτων που ετοίμασαν για την περίσταση οι σχεδιαστές.

Το δαντελένιο νυφικό της Lady Kitty Spencer αντλεί την έμπνευσή του από τη Βικτωριανή εποχή, όπως επισημαίνει ο οίκος, και διαθέτει μακρύ πέπλο.

Όσο για τις υπόλοιπες δημιουργίες υψηλής ραπτικής που οι Dolce & Gabbana ετοίμασαν για την ambassador τους, στο video που ανέβασαν στο Instagram διακρίνει κανείς ένα γαλάζιο στράπλες ball gown από τούλι με φλοράλ λεπτομέρειες και κάπα από τούλι, ένα επίσης ball gown με ογκώδη φούστα που συνδυάζει λευκό και πράσινο χρώμα, ένα φόρεμα με κεντημένα φλοράλ και ένα ακόμα με χρυσές λεπτομέρειες. Όπως έγραψε ο οίκος, "κάθε ένα από αυτά που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τη περίσταση, έρχεται να τιμήσει την ομορφιά της νύφης, την Υψηλή Ραπτική και τη χαρά ενός τέτοιου γεγονότος".

Δες τις φωτογραφίες στο Harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ