Follow us

Όλες οι τάσεις της σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2021-22

Πώς θα δείχνει το στιλ της προσεχούς σεζόν;

Τάσεις Φθινόπωρο Χειμώνας 2021-21 Splash news / Ideal images

Οι collections για τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2021 είχαν το εξής κοινό: δημιουργήθηκαν υπό πρωτόγνωρες συνθήκες. Η πανδημία του Covid-19 δεν αναπροσάρμοσε απλά την καθημερινότητα και άλλαξε τις συνήθειες, δημιούργησε ψυχολογικά ελλείματα και συναισθήματα με αρνητικό πρόσιμο, στρέρησε τη δυνατότητα για μακροπρόθεσμα πλάνα και έβαλε ένα pause σε ό,τι θα μπορούσε να προσφέρει ανεξάντλητη και απρόσκοπτη χαρά. Όπως, το ντύσιμο.

Μέσα σ' αυτές τις συνθήκες, της παγκόσμιας κρίσης, οι σχεδιαστές και τα brands, κλήθηκαν να δημιουργήσουν τις νέες τους συλλογές, τις πρώτες (μετά από εκείνες της ντεμί- βεβαιότητας σεζόν Άνοιξη- Καλοκαίρι 2021) που αναλαμβάνουν να σηκώσουν το όραμα της επόμενης μέρας, της (περίπου) επιστροφής στη κανονικότητας, του απολογισμού και της ψυχικής διάθεσης που ακολουθεί το πρώτο φως στο τούνελ.

Η μόδα της σεζόν AW21

Το "μετά" αποκεινόζεται στις collections για την ΑW21-22 σεζόν μέσα από προτάσεις που φροντίζουν να αποκαταστήσουν τη χαμένη λάμψη, με το glam style, τα party looks, το shimmering στις επιφάνειες των ρούχων και τα ιδιαίτερα αξεσουάρ να κάνουν σαφή την προτροπή από τους γεννήτορες των τάσεων ό,τι αυτή είναι η χρονιά που οφείλουμε να γιορτάσουμε, ή έστω, αυτή που οφείλουμε ένα μεγαλοπρεπές pampering στις εμφανίσεις μας.

Είναι επίσης η σεζόν, όπως αυτή αποτυπώνεται στα looks των collections, που οι ενδυματολογικοί κώδικες και τα στοιχεία που περιγράφουν το ντύσιμο για outdoor activities -χαρακτηριστικότερη όλων η κυρίαρχη τάση του Après-Ski που είδαμε αρκετά γλαφυρά σε συλλογές όπως των οίκων Chanel και Miu Miu- γίνεται ουσιαστικά και συμβολικά το σύνθημα για στιλ που μας βγάζει από το σπίτι. Είτε εν τέλει πάτε για σκι ή όχι, καμία σημασίαδεν έχει, αλλά τα κομμάτια που υποστηρίζουν το συγκεκριμένο ύφος (από τα puffer μπουφάν, τα ski suits, του σκούφους και τα moon boots) μετατρέπονται στην καθημερινή υπενθύμιση ότι η ζωή είναι ...εκεί έξω.

Διαβάστε τη συνέχεια στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ