Follow us

Βαρέθηκες τα καλοκαιρινά; | 4 φθινοπωρινά σύνολα για να ανανεωθείς

Σύνολα που θα κάνουν το προσωπικό σου στιλ πιο ενδιαφέρον.

Fall Style Pixel Formula

Φυσικά και όλες μα λατρεύουμε το καλοκαίρι, τη ζεστή ατμόσφαιρα, τον καθαρό ουρανό, τις χρυσές αμουδιές και τα γαλανά νερά, ωστόσο, μερικές φορές μπορεί και να το βαρεθούμε... κυρίως στιλιστικά. Πόσα αέρινα φορέματα, σανδάλια, μαγιό, παρεό και σορτσάκια να αντέξουμε μέσα σε 3 μήνες; Μερικές φορές καταντάει κουραστικό. Ως από μηχανής θεός έρχεται το φθινόπωρο και μαζί του φέρνει μία πολυπόθητη πτώση στη θερμοκρασία και μία αναγκαία στιλιστική ανανέωση στη γκαρνταρόμπα μας και τις εμφανίσεις μας. Προτού βιαστείς να κρίνεις, όχι, δεν μιλάμε για πουλόβερ, παλτό και μπότες. Μιλάμε για μεταβατικά ρούχα και σύνολα, που θα κάνουν κάθε φθινοπωρινό outfit σου αρκετά πιο ενδιαφέρον. Πώς θα γίνει αυτό; Συνέχισε να διαβάζεις και θα ανακαλύψεις σημαντικά styling tips για την επόμενη σεζόν και τις ημέρες, που έρχονται.

Κάνοντας μία περιήγηση στους λογαριασμούς των fashion experts ξεχωρίσαμε μερικά σύνολα, που αποτελούν ιδανικές επιλογές για τις ημέρες με τις απότομες εναλλαγες στη θερμοκρασία. Μην ξεχνάς πως κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου ξυπνάς με κρύο, περπατάς με ζέστη και κοιμάσαι σε κάποια ενδιάμεση κατάσταση. Για αυτό και χρειάζεσαι looks με μεγάλη ''μεταβατική ικανότητα''. Αυτά, λοιπόν, που σου παρουσιάζουμε παρακάτω, πληρούν όλες τις παραπάνω προυποθέσεις, αποτελούνται από βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας, οπότε σίγουρα μπορείς να αναδημιουργήσεις και είναι ''street style approved''.

Τα μεταβατικά looks που θα σου δώσουν φθινοπωρινό αέρα

-Φόρα το oversized πουκάμισο πάνω από το athleisure outfit σου με τα biker shorts και το top ή με το denim παντελόνι σου και το crop top.

Loading...

-Βγάλε από την ντουλάπα το blazer, θα το χρειαστείς τόσο στο γραφείο όσο και στο ποτό.

Loading...

-Τώρα είναι αποδεκτό να φορέσεις ξανά το oversized φούτερ σου -ναι εκείνο με το Tie-dye print- πάνω από το σορτσάκι σου.

Loading...

-Το knitted two-piece, που πήρες την άνοιξη και δεν πρόλαβες να το χαρείς γιατί ήρθαν οι ζέστες, τώρα είναι η τέλεια στιγμή να το εντάξεις στις καθημερινές εμφανίσεις σου.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ