Follow us

Φαίη Σκορδά | Τα 4 ινσταγκραμικά looks της που θα φορούσαμε και εμείς

Η παρουσιάστρια αποτελεί στιλιστική έμπνευση για τις ημέρες που δεν ξέρεις τι να φορέσεις.

Φαίη Σκορδά | Στην γκαρνταρόμπα της βρήκαμε τα κατάλληλα φορέματα για κάθε περίσταση NDP

Όσα ρούχα και αν έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας μερικές μέρες θα καταλήγουμε μπροστά της με ένα απλανές βλέμμα λέγοντας πως ''δεν έχουμε τίποτα να φορέσουμε''. Στην προκειμένη περίπτωση, η αιτία, που δεν μπορούμε να βρούμε το ιδανικό σύνολο, δεν είναι ο όγκος των ρούχων και των αξεσουάρ της συλλογής μας, αλλά η έμπνευση. Χωρίς αυτή είναι δύσκολο να δημιουργήσουμε outfits και δη ενδιαφέροντα, που θα τραβίξουν τα βλέμματα για όλους τους σωστούς λόγους. Ως από μηχανής θεός τα social media έρχονται για να δώσουν τέλος σε αυτές τις ημέρες και να μας γεμίσουν με ιδέες και προτάσεις για τις επόμενες εμφανίσεις μας. Οι fashion influencers και οι celebrities μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνική δικτύωσης γίνονται στιλιστική έμπνευση και μας προτείνουν σύνολα, τάσεις και προσθήκες στην γκαρνταρόμπα μας, που θα κάνουν το styling παιχνιδάκι. Σήμερα, λοιπόν, θα κάνουμε λόγο για τις προτάσεις, που μας δίνει η Φαίη Σκορδά.

Έχουμε μιλήσει πολλάκις για την παρουσιάστρια και το προσωπικό της στιλ στο παρελθόν και όχι αδίκως. Καταφέρνει να δείχνει κομψή χωρίς να στερείται το sexiness ούτε και τα μοντέρνα στοιχεία. Αυτό τον καιρό η Φαίη Σκορδά απολαμβάνει το τηλεοπτικό της διάλειμμα στα ελληνικά νησιά και έχει γεμίσει το feed μας με αμέτρητα καλοκαιρινά looks. Από μαγιό σε έντονες αποχρώσεις μέχρι βραδινές εμφανίσεις, στο Instagram της υπάρχει μία πρόταση για κάθε ώρα της ημέρας.

Τα καλύτερα ινσταγκραμικά σύνολα της Φαίης Σκορδά

Εμείς παρακάτω ξεχωρίσαμε τα 4 summer looks της Φαίης Σκορδά, που θα αποτελέσουν έμπνευση για τις επόμενες εμφανίσεις σου όσο η θερμοκρασία θα βρίσκεται στα ύψη.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ