Follow us

Είναι αυτή η μεγαλύτερη φθινοπωρινή τάση στα παπούτσια;

Το trend που έχει αποθεωθεί στο street style.

Είναι αυτή η μεγαλύτερη φθινοπωρινή τάση στα παπούτσια; Splash/Ideal Images

Βρισκόμαστε μία ανάσα από το φθινόπωρο και είμαστε έτοιμες για την αλλαγή της εποχής αλλά και την ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας. Ποιος, άλλωστε, δεν θέλει μία τόνωση στη διάθεση αλλά και στην εμφάνιση μετά την καλοκαιρινή ανάπαυλα; Γυρνώντας, λοιπόν, από τις διακοπές μπαίνουμε ξανά στους καθημερινούς μας ρυθμούς και επιστρέφουμε στο γραφείο αλλά και την πόλη. Η γκαρνταρόμπα, έτσι, αλλάζει σιγά σιγά και τα καφτάνια, τα crochet tops και τα αέρινα φορέματα μπαίνουν στο βάθος της ντουλάπας μας, με τα πιο φθινοπωρινά κομμάτια να βγαίνουν προς τα έξω. Επίσης, αυτή η περίοδος είναι ιδανική και για ένα shopping spree, αφού οι φθινοπωρινές συλλογές έχουν καταφθάσει στα καταστήματα και τα e-shops.

Κάνοντας μία ενδελεχή έρευνα ανάμεσα στις νέες αφίξεις παρατηρήσαμε ένα σχέδιο στην κατηγορία των υποδημάτων, που μας ήταν κάπως γνώριμο. Μάλιστα, το συναντήσαμε σε αρκετές συλλογές και από ό,τι φαίνεται θα αποτελέσει μεγάλη τάση τους επόμενους μήνες.

Το ανερχόμενο φθινοπωρινό trend

Ο λόγος για τα μποτάκια, που θυμίζουν τις πρακτικές γαλότσες και έχουν τρακτερωτό πάτο, προσθέτοντας ένα edgy look στα παπούτσια, που δεν φανταζόμασταν ότι θα αποκτούσαν τόσο μεγάλη δημοτικότητα. Έχουν κάνει την εμφάνιση τους ήδη από την περσινή φθινοπωρινή σεζόν με τα wellington boots να δίνουν το παρών τόσο στις πασαρέλες όσο και στο street style μέσα από πολυτελή σχέδια αλλά και μοντέρνα looks. Φέτος, ήδη από τον Αύγουστο, βρίσκονται στις εμφανίσεις των fashion influencers, insiders και των μοντέλων με το πιο πρόσφατο look εκείνο της Bella Hadid. Η ίδια επέλεξε την μαύρη πιο ψηλή εκδοχή τους συνδυάζοντας τες με ένα εμπριμέ two-piece.

Είναι αυτή η μεγαλύτερη φθινοπωρινή τάση στα παπούτσια;

Τα εν λόγω μποτάκια τα συναντήσαμε σε λευκή απόχρωση στο φθινοπωρινό drop της Bershka και μπορούμε να πούμε με σιγουριά, πως μας έκλεψαν την καρδιά. Το λευκό look τους μας θυμίζει και λίγο τα 70s, οπότε γίνονται ακόμα πιο όμορφα στα μάτια μας.

Βερσηα
Μποτίνια λαστιχένια με τακούνι που θα βρεις εδώ.

Άραγε θα είναι αυτή η μεγάλη τάση στα φθινοπωρινά παπούτσια τους επόμενους μήνες;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ