Follow us

Σου αρέσει το στιλ της Chiara Ferragni; | Σου βρήκαμε τη τσάντα που δεν αποχωρίζεται ποτέ

Σου βρήκαμε δύο παρόμοια σχέδια με τη hot τσάντα της σεζόν.

Σου αρέσει το στιλ της Chiara Ferragni; | Σου βρήκαμε τη τσάντα που δεν αποχωρίζεται ποτέ Splash/Ideal Images

Μερικές από τις fashion influencers ξεχωρίζουν από τον ινσταγκραμικό όχλο. Ίσως έχουν μεγαλύτερο κοινό. Ίσως έχουν απίστευτα αστείο και ζεστό χαρακτήρα. Ίσως το feed τους είναι τόσο aesthetically pleasing, που δεν μπορεί κανείς να του αντισταθεί. Ίσως έχουν υπέροχο και ποικιλόμορφο στιλ, έτσι ώστε όλοι να το θυαμάζουν. Σε κάθε περίπτωση έχουν αυτό το ''κάτι'' και ίσως η Chiara Ferragni να πληρεί όλα τα παραπάνω αλλά και ακόμα περισσότερα. Η αλήθεια είναι, πως η συνταγή της επιτυχίας είναι άγνωστη, παρ' όλα αυτά, έχει καταφέρει από μία λάτρης μόδας με το δικό της blog, να έχει γίνει σχεδιάστρια μόδας με πολλαπλά fashion εχγειρήματα. Εμείς, βέβαια, θα εστιάσουμε σήμερα στο στιλ της και όχι στο επιχειρηματικό ή σχεδιαστικό δαιμόνιο της.

Το fashion item που ξεχώρισε τις εμφανίσεις της

Η Chiara Ferragni λατρεύει τα χρώματα, τις λάμψεις, το layering και σχεδόν οτιδήποτε είναι τάση. Δεν φοβάται να πάρει στιλιστικά ρίσκα και το αγαπημένο της styling trick είναι το mix & match κομματιών, που εκ πρώτης όψεως φαίνονται αταίριαστα. Σε κάθε περίπτωση τα σύνολα της είναι αξιοζήλευτα και fun. Ωστόσο, ανάμεσα στις αμέτρητες αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που μετράει πάνω από 24,6 εκατομμύρια ακολούθους, ξεχωρίσαμε ένα fashion item με μεγάλη στιλιστική ευελιξία. Ο λόγος για τη μπεζ πλεκτή τσάντα, ένα ανάρπαστο σχέδιο του οίκου Bottega Veneta.

Loading...

Πρόκειται για τη τσάντα ''Jodie Intrecciato mini'' του οίκου Bottega Veneta, η οποία κοστολογείται στα 1,500 € και θα τη βρεις στο Farfetch. Η τιμής της είναι κάπως υψηλή, για αυτό το λόγο εμείς σου βρήκαμε 2 πάρομοια σχέδια στα Mango σε άκρως προσιτό χρηματικό επίπεδο. Ανακάλυψε τες παρακάτω.

Πλισέ τσάντα χειρός, Mango

Πλεκτή τσάντα χειρός, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ