Follow us

Άκουσε μας | Αυτό είναι το πανωφόρι που ταιριάζει με κάθε σου σύνολο κάθε ώρα της ημέρας

Δεν θα φύγει ποτέ από τις τάσεις της μόδας και θα μπορέσεις να το αξιοποιήσεις σε κάθε σου εμφάνιση.

Άκουσε μας | Αυτό είναι το πανωφόρι που ταιριάζει με κάθε σου σύνολο κάθε ώρα της ημέρας Splash/Ideal Images

Το φθινόπωρο είναι τόσο κοντά μας, που μπορούμε να πούμε πως μυρίζουμε ήδη τις πρώτες βροχές. Η αλλαγή του καιρού είναι δεδομένη και μαζί του θα αλλάξει και η γκαρνταρόμπα μας, με τα βασικά κομμάτια του καλοκαιριού να πακετάρονται και τα μεταβατικά ρούχα και αξεσουάρ να βγαίνουν από το πίσω μέρος της ντουλάπας προς τα έξω. Ωστόσο, ένα από τα στοιχεία του φθινοπώρου, που θα προκαλέσει σε όλες μας προβληματισμό ως προς το ντύσιμο είναι σίγουρα οι εναλλαγές του καιρού. Το πρωί οι θερμοκρασίες είναι αρκετά χαμηλές, το μεσημέρι είναι αρκετά υψηλές, ενώ το βράδυ πέφτουν ξανά. Ποιο είναι, λοιπόν, το κομμάτι που μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτό τον αλλοπρόσαλλο καιρό, αλλά ταυτόχρονα να προσθέσει στιλιστικούς πόντους στις εμφανίσεις μας σε κάθε περίσταση; Η απάντηση στο ερώτημα αυτό είναι ξεκάθαρη και δεν είναι άλλο από το πολυαγαπημένο blazer, που βρίσκεται σε κάθε γυναικεία ντουλάπα.

Πρόκειται για ένα διαχρονικό κομμάτι με μεγάλη ευελιξία. Δίνει το παρών κάθε χρόνο σε οποιαδήποτε συλλογή, είτε αυτή προορίζεται για τη Fall/Winter είτε για τη Spring/Summer σεζόν. Σε κάθε περίπτωση βρίσκεται ανάμεσα στα κομμάτια και τα looks και αποτελεί, πλέον, ένα στιλιστικό κομμάτι ''πασπαρτού''. Το blazer μπορείς να το φορέσεις στο γραφείο, στη βραδινή αλλά και την πρωινή έξοδο σου, πάνω από το athleisure look σου αλλά και σε κάποια επίσημη εκδήλωση. Ανάλογα το σχέδιο του, το blazer είναι το key item, που θα σε συνοδεύσει σε κάθε περίσταση ανεξάρτητα από τη σεζόν, τις τάσεις και τον καιρό.

Τα blazers που κέρδισαν τη ψήφο εμπιστοσύνης μας

Για αυτούς τους λόγους θεωρούμαι αναγκαία την επένδυση σε ένα διαχρονικό blazer και παρακάτω ξεχωρίσαμε 6 blazers από τα fall drops των fashion brands, που αξίζουν μία θέση στη γκαρνταρόμπα σου.

Καρό blazer από 100% μαλλί, Massimo Dutti

Σταυρωτό κρεμ blazer, Stradivarius

Μπεζ blazer, Mango

Μαύρο blazer, H&M

Pied-de-poule blazer με σούρες, Marks & Spencer

Blazer με υφή δέρματος, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ