Follow us

Οι Γαλλίδες έχουν δίκιο | Αυτό είναι το hot φόρεμα της χρονιάς

Οι 4 προτάσεις που έχουν τη ψήφο εμπιστοσύνης μας.

Οι Γαλλίδες έχουν δίκιο | Αυτό είναι το hot φόρεμα της χρονιάς Splash/Ideal Images

Ας πάμε λίγο πίσω στο παρλεθόν: Ποιο ήταν το απόλυτο trend του quarantine style; Για να σε βοηθήσουμε, είναι εκείνο που μέχρι και εσύ παράγγειλες διαδικτυακά από το αγαπημένο σου brand. Είναι άνετο, cozy και τόσο στιλιστικά ευέλικτο, που πρόλαβες να το φορέσεις και στις αρχές της άνοιξης. Ο λόγος για το knitwear, τα πλεκτά κομμάτια, που είχαν κατακτίσει τις γκαρνταρόμπες μας αλλά και τις αναρτήσεις των fashion insiders, influencers και celebrities. Τώρα αυτό το trend επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '21-22 μέσω ενός συγκεκριμένου κομματιού: Το Knitted φόρεμα, που θαυμάσαμε την πιο δροσερή πολύχρωμη εκδοχή του την καλοκαιρινή περίοδο.

Το φόρεμα, λοιπόν, αυτό θα είναι το must της επόμενης μεταβατικής περιόδου, ενώ οι Γαλλίδες ιέρειες του στιλ έχουν ήδη υιοθετήσει το trend. Είναι γνωστό, πως έχουν έμφυτο στο DNA τους την κομψότητα, την οποία εφαρμόζουν ανεπιτήδευτα σε κάθε τους εμφάνιση. Επιλέγοντας φαινομενικά απλά κομμάτια καταφέρνουν να δημιουργούν αξιοζήλευτα looks. Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίσαμε και το knitted φόρεμα σε στενή γραμμή. Οι loose εκδοχές του παραγκονίζονται και το bodycon είναι αυτό, που επιλέγεται φανατικά από τις Γαλλίδες fashionistas, όπως επίσης και από τις fashion insiders ανά τον κόσμο. Περισσότερη δομή στη σιλουέτα είναι το ζητούμενο, ενώ ακόμα και οι έγκυες λάτρης της μόδας το επιλέγουν, γιατί τους προσφέρη περισσότερη στήριξη. Στις φθινοπωρινές πασαρέλες τράβιξε την προσοχή μας στις συλλογές των Christopher John Rogers και Khaite, ενώ τώρα το θαυμάζουμε στα fall drops των fashion brands.

Loading...

Τα φορέματα που αξίζουν μία θέση στη γκαρνταρόμπα σου

Το εν λόγω φόρεμα είναι η ιδανική επιλογή για τους επόμενους μήνες. Μπορείς να το φορέσεις στο γραφείο, στις εξόδους σου ακόμα και σε πιο επίσημες εκδηλώσεις. Η στιλιστική ευελιξία και η άνεση του θα σε κάνουν να το ερωτευθείς, για αυτό παρακάτω συγκεντρώσαμε 4 προτάσεις knitted φορεμάτων, που φέρουν τη ψήφο εμπιστοσύνης μας.

Loading...

Συνέχισε να σκρολάρεις και βρες το ιδανικό για εσένα.

Μαύρο μίντι knitted φόρεμα με σκίσιμο, Mango

Μαύρο μίντι knitted φόρεμα, Zara

Κρεμ μίντι knitted φόρεμα, Bershka

Μαύρο μίντι knitted φόρεμα, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ