Follow us

10 πουκάμισα που ταιριάζουν τέλεια με τα τζιν σου και κοστίζουν μέχρι 30 ευρώ

Εντυπωσιακά μοτίβα και αποχρώσεις για φθινοπωρινές εμφανίσεις που ξεχωρίζουν.

street style Pixel Formula

Το τζιν παντελόνι θα είναι για πάντα η πρώτη σκέψη που κάνουμε όταν αναρωτιόμαστε τι να φορέσουμε. Το γεγονός πως ταιριάζει με τα πάντα μας προσφέρει μεγάλη ελευθερία ώστε να πειραματιστούμε με το στιλ μας και να δημιουργήσουμε διαφορετικούς συνδυασμούς για την κάθε περίσταση.

Τώρα που το φθινόπωρο είναι εδώ, σίγουρα ονειρεύεσαι να ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα σου με κομμάτια που θα σε βοηθήσουν να ντυθείς κομψά στην καθημερινότητα σου. Για τα go to σύνολα του φθινοπώρου λοιπόν αρκεί να συνδυάσει το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι με πουκάμισα, σε διαφορετικές αποχρώσεις και μοτίβα, τα οποία θα σε κάνουν σίγουρα να ξεχωρίσεις. Στις νέες συλλογές των brands, θα βρεις μάλιστα τεράστια ποικιλία από πουκάμισα ώστε να επιλέξεις τα αγαπημένα σου.

Σίγουρα, θα πρέπει να επενδύσεις σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως το γαλάζιο ή το μπεζ, αφού θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα ακόμα και για τα σύνολα του γραφείου. Ωστόσο, εξίσου χρήσιμα είναι τα εμπριμέ πουκάμισα, αφού κάνουν ένα σύνολο πιο ιδιαίτερο χωρίς να χρειαστεί να προσπαθήσεις ιδιαίτερα. Επίσης, εμείς σου προτείνουμε να προσθέσεις περισσότερο χρώμα στις εμφανίσεις σου με πουκάμισα σε έντονα, χαρούμενα χρώματα όπως το φούξια. Θα σου φτιάξουν αμέσως τη διάθεση και σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητα.

Τα πουκάμισα που αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου

Oversized βαμβακερό πουκάμισο 19,99 € H&M

Βαμβακερό πουκάμισο 14,99 € H&M

Πουκάμισο με λουλουδάτο σχέδιο 29,95 EUR Zara

Πουκάμισο εμπριμέ ριχτό 25,99 € Mango

Πουκάμισο oversize ριγέ 29,99 € Mango

Πουκάμισο με δέσιμο 30,00 € attrattivo

Ριχτή πουκαμίσα με βολάν 25,95 EUR Zara

Ριχτό πουκάμισο με τσέπη 15,99 € Stradivarius

Πουκάμισο με μανίκια καμπάνα 15,99 €  Stradivarius

Ρουστίκ πουκάμισο 22.99 €  Pull and Bear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ