Follow us

20 wow εμφανίσεις της Zendaya

H ταλαντούχα ηθοποιός, τραγουδίστρια, χορεύτρια και style icon συμπληρώνει την 1η Σεπτεμβρίου 25 χρόνια ζωής.

Όταν η Zendaya έπαθε Beyoncé | Το Versace φόρεμα για το οποίο μιλούν όλοι Splash/Ideal Images

Το μικρό κορίτσι που έπαιζε και τραγουδούσε σε παιδικές σειρές του Disney Channel μεγάλωσε και πλέον είναι η νεότερη γυναίκα ηθοποιός που έχει βραβευτεί με ΕΜΜΥ Α' γυναικείου ρόλου σε δραματική σειρά, για το Euphoria.

H Zendaya Maree Stoermer Coleman -για τους φίλους απλώς Zendaya ή Daya- ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο των εταιρειών Macy's, Mervyns και Old Navy. Επίσης, ενώ συμμετείχε ως χορεύτρια σε διαφημιστικό σποτ της εταιρείας Sears μαζί με την Selena Gomez. To 2009, σε ηλικία 13 ετών, πέρασε από οντισιόν για τη σειρά Dance Dance Chicago του Disney Channel, η οποία αργότερα μετονομάστηκε και κυκλοφόρησε ως Shake It Up με στο ρόλο της "Rocky Blue.

Εφτά χρόνια αργότερα ήταν ήδη ένα ίνδαλμα της νεολαίας και ένα style icon τόσο μεγάλο που κυκλοφόρησε τη δική της σειρά ρούχων. Το 2017 έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο, παίζοντας στην ταινία Spider-Man: Homecoming" Τον Ιούνιο του 2018, ανακοινώθηκε η συμμετοχή της στη σειρά του HBO, Euphoria στον πρωταγωνιστικό ρόλο της "Rue Bennett".

Συνέχισε την ανάγνωση στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ