Follow us

H&M Studio AW21 | 10 κομμάτια από τη νέα συλλογή που σίγουρα χρειάζεσαι φέτος το φθινόπωρο

Τολμηρή και πρωτοποριακή, η νέα συλλογή του H&M θα σε ενθουσιάσει.

HM Courtesy of H&M

Μία συλλογή που έχει σχεδιαστεί για να εμπνεύσει όλες τις γυναίκες να εξελίξουν το στιλ τους, να δοκιμάσουν νέους συνδυασμούς και να πειραματιστούν. Αυτό προσπάθησε να δημιουργήσει η H&M μέσα από τη νέα Studio collection για την σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 και σίγουρα το κατάφερε. Η μούσα του brand είναι κάθε σύγχρονη γυναίκα που θέλει να ξεχωρίζει με το στιλ και την αισθητική της, έχει άποψη και θέλει αυτό να αντικατοπτρίζεται στο ντύσιμο της.

Τα πουλόβερ με cut outs και εντυπωσιακούς ώμους, τα puffer jackets σε metallic τόνους, τα πουκάμισα με μοτίβα που μοιάζουν με graffiti, τα mini balloon φορέματα, τα φαρδιά τζιν και οι κορσέδες σε ριγέ μοτίβο που θυμίζει κλασικό κοστούμι γίνονται τα πολύτιμα όπλα σου για ένα φθινόπωρο με street style εμφανίσεις -και όχι μόνο- που θα σε γεμίσουν αυτοπεποίθηση. Τα χρώματα πρωταγωνιστές της Studio συλλογής είναι το έντονο μπλε ρουά, το ανοιχτό γκρι, το μαύρο, το καφέ αλλά και το μοβ.

Η συλλογή έχει κατασκευαστεί από υλικά που προέρχονται από πιο βιώσιμες πηγές, όπως ο ανακυκλωμένος πολυεστέρας, το βιολογικό βαμβάκι και το ανακυκλωμένο πολυαμίδιο.

Τα κομμάτια που ξεχωρίσαμε από τη συλλογή της H&M

Πουκάμισο H&M

Bodysuit H&M

Cropped μπλούζα H&M

Mini φόρεμα H&M

Μπλούζα με cut outs H&M

Πουλόβερ H&M

Crop μπλούζα με puff sleeves H&M

Midi φούστα H&M

Κορμάκι H&M

Puffer jacket H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ