Follow us

Ξέχνα για φέτος τις τσάντες χειρός | Η τάση που αντικαθιστά το καθημερινό σου αξεσουάρ

Οι tote τσάντες μπαίνουν στην άκρη και μία άλλη εκδοχή κατακτάει τις καρδιές μας.

Τέλος οι τσάντες χειρός | Η τάση που αντικαθιστά το καθημερινό σου αξεσουάρ Splash/Ideal Images

Δεν είνα μυστικό το γεγονός, πως δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς τις τσάντες μας. Είναι τα πιο χρήσιμα αξεσουάρ της γκαρνταρόμπας μας και δεν λείπουν από καμία μας έξοδο, ακόμα και την πιο μικρή και σύντομη. Έτσι, δεν μας κάνει εντύπωση, που η κάθε μία μας έχει μία μεγάλη συλογή με αμέτρητα σχέδια: Από τις καθημερινές tote, σε εκείνες του ταχυδρόμου και τα μικρά clutches μέχρι τις τάσεις της εκάστοτε σεζόν. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό ένα σχέδιο έχει κατακτήσει το χώρο της μόδας, τις καρδιές των απανταχού fashionistas αλλά και το wish-list μας. Ο λόγος για τους oversized φακέλους.

Loading...

Trendcaster | Η τσάντα που έχουμε ερωτευτεί

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Daniel Lee ανέλαβε πριν 4 χρόνια την καλλιτεχνική διεύθυνση του οίκου Bottega Veneta και τον επανέφερε ανάμεσα στα πιο δυνατά και trendy ονόματα στο χώρο της βιομηχανίας. Η μινιμαλιστική ματιά του ήταν μία απαραίτητη ανανέωση στο προφίλ αλλά και μία καλλιτεχνική αναγκαιότητα στις συλλογές του οίκου. Οι padded τσάντες και τα σανδάλια, οι bright αποχρώσεις είναι μόνο μερικά από τα ''Viral'' κομμάτια του. Βέβαια, αυτό που ξεχώρισε ήταν οι oversized φάκελοι. Τους έχεις δει σε κάθε λογαριασμό μόδας στα social media, ενώ η Rosie Huntington-Whiteley είναι εκείνη που σου δείχνει κάθε πιθανό συνδυασμό τους με τα σύνολα σου. Πλέον δίνουν το παρών σε κάθε συλλογή και δεν έλειψαν και από τις φθινοπωρινές για τη φετινή σεζόν A/W '21-22.

Loading...

Οι oversized φάκελοι είναι αρκετά εύχρηστοι, πιο κολακευτικοί στα outfits και έχουν μεγάλη στιλιστική ευελιξία. Μπορείς να τους εντάξεις στις εμφανίσεις σου από το πρωί μέχρι το βράδυ, σε casual αλλά και επίσημα looks, οι δυνατότητες είναι άπειρες. Για αυτό και θεωρούμε, πως είναι μία πολύτιμη προσθήκη στη συλλογή των τσαντών σου.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά σχέδια oversized φακέλων και είμαστε σίγουρες πως ανάμεσα τους θα βρεις τον ιδανικό για εσένα.

Oversized φάκελος Twinset, e-papoutsia

Oversized φάκελος, H&M

Oversized φάκελος, Zara

Oversized φάκελος, Mango

Oversized φάκελος Guess, Tsakiris Mallas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ