Follow us

Η Τόνια Σωτηροπούλου με αέρα Kate Middleton | Συνδύασε το φόρεμα της με τα ιδανικά παπούτσια για το φθινόπωρο

Ένα κομψό σύνολο για το φθινόπωρο που αξίζει να αντιγράψεις.

tonia sotiropoulou NDP Photo Agency

Όσο το επιτρέπει η θερμοκρασία τόσο θέλουμε να απολαύσουμε τις βραδινές εξόδους σε θεατρικές παραστάσεις και μουσικές σκηνές. Ευτυχώς για όλους μας, η ατζέντα των θεάτρων περιλαμβάνει αρκετές συναυλίες αγαπημένων μας καλλιτεχνών ώστε να κλείσουμε εγκαίρως εισιτήρια. Στη συνέχεια, αυτό που πρόκειται να μας απασχολήσει είναι το σύνολο που θα φορέσουμε. Το φθινόπωρο πάντα μας δημιουργεί την απορία για το πως θα ντυθούμε κομψά ενώ ταυτόχρονα θα προστατευτούμε από τις αλλαγές του καιρού.

Η Τόνια Σωτηροπούλου κατάφερε να μας προσφέρει την στιλιστική έμπνευση που χρειαζόμαστε για αυτή την εποχή μέσα από την πρόσφατη εμφάνιση της στη συναυλία του Κωστή Μαραβέγια στην Τεχνόπολη. Η ηθοποιός παρακολούθησε το performance του συντρόφου της, φορώντας ένα σύνολο που είχε αέρα Kate Middleton, αφού επέλεξε ένα pussy blow, εμπριμέ φόρεμα σε midi μήκος και μακριά μανίκια που σίγουρα θα φορούσε η δούκισσα του Cambridge. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η επιλογή των παπουτσιών, αφού η Τόνια Σωτηροπούλου προτίμησε ένα ζευγάρι λευκά sneakers, τα οποία είναι must have για το φθινόπωρο.

Εάν είσαι σε διαδικασία ανανέωσης της γκαρνταρόμπας σου, τότε σίγουρα αξίζει να επενδύσεις σε ένα νέο ζευγάρι λευκά sneakers. Πρακτικά και άνετα, μπορείς να τα φορέσεις με τα πάντα, ακόμα και με κοστούμι ή φόρεμα για το γραφείο.

Το look της Τόνιας Σωτηροπούλου

Η Τόνια Σωτηροπούλου με αέρα Kate Middleton | Συνδύασε το φόρεμα της με τα ιδανικά παπούτσια για το φθινόπωρο
tonia sotiropoulou

Μαύρο Φόρεμα | Πώς η Τόνια Σωτηροπούλου αναβάθμισε το κλασικό look του

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ