Follow us

Στην γκαρνταρόμπα των διασήμων | Τα φθινοπωρινά κομμάτια που θα δανειζόμασταν από τη Μαρία Ηλιάκη

Μαρία Ηλιάκη NDP

Τη μία μέρα ο ήλιος καίει, την άλλη δεν μπορούμε να σταθούμε στη σκιά από το κρύο και τον αέρα. Το πρωί η θερμοκρασία είναι αρκετά χαμηλή και το μεσημέρι αρκετά υψηλή. Μετά το βράδυ, όμως, πέφτει ξανά. Ο λόγος για τις καιρικές συνθήκες του φθινοπώρου, που κάνουν το καθημερινό ντύσιμο έναν πραγματικό άθλο. Παρ' όλα αυτά, οι διακυμάνσεις στη θερμοκρασία είναι δεδομένες, ωστόσο, όσο περνούν οι μέρες ο καιρός θα τείνει να γίνεται όλο και πιο ''χειμερινός'' -ακόμα και αν το μεσημέρι ασφυκτιούμε από τη ζέστη. Σε κάθε περίπτωση η φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα έχει αντικαταστήσει την καλοκαιρινή, αφού τα μεταβατικά κομμάτια είναι τα απαραίτητα αυτής της σεζόν.

Για πολλές από εμάς, ωστόσο, τα φθινοπωρινά must haves διαφέρουν και η κάθε μία έχει τα δικά της ρούχα και αξεσουάρ, που δεν αποχωρίζεται αυτη την αναποφάσιστη περίοδο. Ως συντάκτριες μόδας μας άρεσει να ακούμε διαφορετικές απόψεις και να μοιραζόμαστε τα αγαπημένα μας fashion items και ειδικά αυτή την περίοδο στιλιστικής αλλαγής. Κάνοντας, λοιπόν, την έρευνα μας για να ξεχωρίσουμε τα φθινοπωρινά κομμάτια, που θα μας συνοδεύσουν και το χειμώνα, πέσαμε πάνω στη γκαρνταρόμπα της Μαρίας Ηλιάκη.

Η παρουσιάστρια, που πριν λίγο καιρό έγινε μανούλα, ετοιμάζεται να γυρίσει στον τηλεοπτικό στίβο. Πιο συγκεκριμένα αυτή τη σεζόν θα μας καλωσορίζει από το κανάλι του Mega και την εκπομπή ''Τι λες τώρα'' μαζί με την Κατερίνα Καραβάτου. Με αφορμή το τηλεοπτικό comeback της, μπήκαμε στη γκαρνταρόμπα της μέσω του λογαριασμού της στο Instagram και ξεχωρίσαμε από τις αναρτήσεις της τα δικά της απαραίτητα φθινοπωρινά κομμάτια. Πολλά από αυτά, μάλιστα, αποτελούν διαχρονικές τάσεις. Ενδεικτικό παράδειγμα οι western μπότες, το blazer, η ευέλικτη ολόσωμη φόρμα και το κοστούμι.

Συνέχισε να σκρολάρεις και ανακάλυψε τα παρακάτω.

Τα fall must - haves από τη γκαρνταρόμπα της Μαρίας Ηλιάκη

-Hoodie

-Cowboy boots

-Oversized Blazer

-Cozy Coat

-Jumpsuit

-Loose Suit

-Midi Floral Dress

-Bomber Jacket

-Turtleneck

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ