Follow us

Λευκό παντελόνι το φθινόπωρο | 5 Ελληνίδες celebrities σού δείχνουν πώς να το φορέσεις

Αναβάθμισε το καθημερινό σου ντύσιμο με ένα λευκό παντελόνι.

eleni menegaki NDP Photo Agency

Ταιριάζει με τα πάντα, ακριβώς όπως το τζιν παντελόνι, είναι μία όχι και τόσο συνηθισμένη επιλογή, ενώ συνδυάζει κομψότητα και φινέτσα. Ο λόγος για το λευκό παντελόνι, που αξίζει την προσοχή σου αυτή την εποχή. Ευτυχώς για όλες μας, η περίοδος που το λευκό παντελόνι ήταν μέρος της ανοιξιάτικης και καλοκαιρινής μόδας έχει περάσει και πλέον μπορείς να το φοράς όλο τον χρόνο.

Ακριβώς την ίδια άποψη για τη στιλιστική αξία του εν λόγω item έχουν και αρκετές Ελληνίδες celebrities που αγαπούν και επιλέγουν συχνά να φορέσουν λευκό παντελόνι στην καθημερινότητα τους, εμπνέοντας μας με τα looks τους. Η Ελένη Μενεγάκη πρόσφατα ρτο φόρεσε με χακί one shoulder τοπ, ενώ η Δέσποινα Καμπούρη δημιούργησε ένα πολύ κομψό total white σύνολο. Η Ζέτα Μακρυπούλια προτίμησε έναν πιο fashion forward συνδυασμό, φορώντας το με αμάνικο τοπ σε ροζ neon απόχρωση, ενώ η Μπέττυ Μαγγίρα το φόρεσε στην πρεμιέρα της τηλεοπτικής εκπομπής που παρουσιάζει στο Open με μαρινιέρα και κόκκινες γόβες. Η Ιωάννα Μαλέσκου ακολούθησε μία πιο girly προσέγγιση, συνδυάζοντας το με φλοράλ πουκάμισο.

Το λευκό παντελόνι λοιπόν ταιριάζει με τα πάντα και μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε πιθανή περίσταση. Σε καταστήματα και e-shops μάλιστα θα βρεις άπειρες διαφορετικές εκδοχές του. Ψηλόμεσες παντελόνες και culottes, παντελόνια με δερμάτινη όψη και mom γραμμές, οι επιλογές που μπορείς να κάνεις είναι πολλές ώστε να επιλέξεις την ιδανική για εσένα. Το σίγουρο είναι πως θα ευχαριστηθείς να το φοράς.

Πώς φορούν το λευκό παντελόνι οι celebrities

Ελένη Μενεγάκη

Loading...

Δέσποινα Καμπούρη

Ζέτα Μακρυπούλια

Loading...

Ιωάννα Μαλέσκου

Loading...

Μπέττυ Μαγγίρα

Loading...

Πέντε λευκά παντελόνια για αυτή την εποχή

Mom jeans slim fit Stradivarius

Παντελόνι με δερμάτινη όψη BSB

Αμπιγέ παντελόνι με ζώνη Stradivarius

Ψηλόμεση culotte Zara

Παντελόνι palazzo κουμπιά Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ