Follow us

Η Χριστίνα Μπόμπα σού δείχνει πώς να ντυθείς σε φθινοπωρινό γάμο

Η εμφάνιση της έχει ελληνικό άρωμα.

Χριστίνα Μπόμπα Npd Photo Agency

Χθες, το βράδυ του Σαββάτου, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας και η αθλήτρια Βασιλική Μιλλούση λίγο καιρό μετά τη βάφτιση των κορών τους. Οι δύο τους είχαν παντρευτεί στο παρελθόν με πολιτικό γάμο και χθες έλαβε χώρα το θρησκευτικό μυστήριο σε μία ρομαντική τελετή στη Γλυφάδα. Στο γάμο του αγαπημένου ζευγαριού έδωσαν το παρών αρκετά ονόματα από την ελληνική shobiz, ωστόσο, εμείς ξεχωρίσαμε εκείνο της Χριστίνας Μπόμπα για... στιλιστικούς λόγους. Θεωρούμαι πως η εμφάνιση της αξίζει την προσοχή σου και θα σου εξηγήσουμε το λόγο παρακάτω.

Το ιδανικό fall look για τους γάμους αυτή την περίοδο

Η Χριστίνα Μπόμπα παρευρέθηκε στο γάμο του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση συνοδευόμενη από το σύζυγο της Σάκη Τανιμανίδι. Η ίδια έκαψε τα φλας των φωτογράφων με ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα. Πρόκειται για μία δημιουργία, που φέρει την υπογραφή του σχεδιαστού διδύμου MI-RŌ Designers. Το φόρεμα είναι μαύρο, μάξι, με ''V'' λαιμόκοψη, τιράντες και ογκώδης φούστα, ενώ είναι κεντημένο με κρυστάλλους. Η ίδια ολοκλήρωσε το σύνολο της με μαύρα πέδιλα και μπορούμε να πούμε, πως μας θύμισε το σύνολο της κάτι από τη χολυγουντιανή λάμψη ενός κόκκινου χαλιού.

Loading...

Η μαύρη δημιορυγία, που φόρεσε η Χριστίνα Μπόμπα, αποτελεί την ιδανική επιλογή για εσένα, που στο πρόγραμμα της φθινοπωρινής και χειμερινής σεζόν έχεις γάμους. Είναι σκουρόχρωμο, τηρεί το dress code της περίστασης και θα σε κάνει μία πραγματική σταρ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ