Follow us

Tik Tok | Σου είπαμε πως τώρα μπορείς να ψωνίζεις μέσω της πλατφόρμας;

Το #TikTokMadeMeBuyIt αποκτάει νέα διάσταση.

Tik Tok | Σου είπαμε πως τώρα μπορείς να ψωνίζεις μέσω της πλατφόρμας; iStock

Δεν αποτελεί μυστικό, πως τα social media έχουν αλλάξει το τοπίο των πωλήσεων και του marketing. Άλλωστε, πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook και το Instagram, γεννούν καθημερινά τάσεις επηρεάζοντας σε μεγάλο βαθμό την καταναλωτική συμπεριφορά. Τα trends μπορούν να αφορούν, για παράδειγμα, θεματολογία βίντεο, χορών, μουσικής, μαγειρικής και μόδας, ενώ αν θες να γίνεις διάσημος ή να προωθήσεις την εταιρεία, τα προϊόντα και την τέχνη σου, τα social media είναι αυτό ακριβώς, που χρειάζεσαι. Εν μια νυκτί μπορείς να γίνεις ο επόμενος ιντερνετικός star και να δημιουργήσεις μία μεγάλη κερδοφόρα καριέρα ''influncer''. Δεν μας κάνει, λοιπόν, έκπληξη, που τα social media με τους περισσότερους χρήστες αλλά και δραστηριότητα, γίνονται τα ''hot spot'' του retailing. Έτσι, μετά από τα Marketplace των Facebook και Instagram έρχεται η νέα shopping υπηρεσία του Tik Tok.

Tik Tok | The new shopping experience

Χθες έλαβε χώρα ένα ενδιαφέρον event του Tik Tok, όπου ανακοινώθηκε, μεταξύ άλλων, η νέα υπηρεσία πώλησης και αγοράς. Η διάσημη πλατφόρμα, που μετράει 1 δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες, κάνει το περιβάλλον της ελκυστικό για τα brands προσελκύοντας τα να συμμετέχουν, προβάλλοντας και πωλώντας τα προϊόντα τους στην αγαπημένη πλατφόρμα των Gen Z. Από την άλλη πλευρά, δίνει στους τελευταίους την ευκαιρία να αγοράζουν άμεσα όσα γίνονται trend στην πλατφόρμα.

Η ιδέα για τη ''shopping'' υπηρεσία ξεκίνησε από το hashtag #TikTokMadeMeBuyIt, που έχει μέχρι στιγμής συνολικά 4,6 δισεκατομμύρια προβολές. Με λίγα λόγια οι ίδιοι οι χρήστες του Tik Tok ώθησαν την πλατφόρμα να εκμεταλλευτεί την ''trending'' επιρροή του και να εισάγει το shopping. Τα brands, που θέλουν να συμμετέχουν έχουν την ευκαιρία τόσο της διαφήμισης όσο και της πώληση μέσω links, ενώ η πλατφόρμα θα συνεργαστεί με τους Prestashop, Base, Square, BigCommerce, OpenCart, Ecwid, Shopline, Wix eCommerce και Shopify για τη διαμόρφωση μίας ολοκληρωμένης, εύκολης και ευχάριστης shopping εμπειρίας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ