Follow us

Σε αυτή τη συλλογή βρήκαμε τα παπούτσια που θα φοράς όλο τον χειμώνα

Μία hot συνεργασία μάς χάρισε τα πιο κομψά και trendy παπούτσια.

Σε αυτή τη συλλογή βρήκαμε τα παπούτσια που θα φοράς όλο τον χειμώνα iStock

Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό, πως το σχεδιαστικό δίδυμο του Dsquared2 ένωσε τις δυνάμεις με τον σχεδιαστή Patrick Cox, που φημίζεται για τις συλλογές υποδημάτων και τα δερμάτινα κομμάτια του, για να παρουσιάσουν τη νέα εποχή σε ένα πολύ διάσημο παπούτσι. Σου έρχεται στο μυαλό κάποιο σχέδιο; Αν σου πούμε, πως πρόκειται για ένα άκρως κομψό, διαχρονικό και trendy υπόδημα, που αυτή τις τελευταίες δύο σεζόν έχει αποθεωθεί, τώρα μήπως σου έρχεται κάτι στο μυαλό; Ας μην σε βασανίζουμε. Ο λόγος για τα νέα σχέδια του Wannabe loafer, τα μοκασίνια με τη 70s διάθεση, που θα φοράς όλο τον χειμώνα.

Η νέα εποχή του Wannabe loafer

Η συνεργασία Patrick Cox X Dsquared2 έβαλε στόχο τον εκσυγχρονισμό του Wannabe loafer, κάνοντας το την ιδανική πρόταση για κάθε περίσταση. Πρόκειται για ένα σχέδιο, που ανήκει στο preppy style και θα κυριαρχήσει στις τάσεις και το street style αυτής της σεζόν. Άλλωστε, πολλοί είναι οι σχεδιαστές και οι οίκοι, που επένδυσαν στην εν λόγω ''κολεγιακή'' αισθητική αλλά και στη διαχρονικότητα των κομματιών του για τη δημιουργία των φθινοπωρινών συλλογών τους. Οι σχεδιαστές Dean Caten, Dan Caten και Patrick Cox δημιούργησαν, έτσι, τη δική τους εκδοχή του preppy style σχεδιάζοντας τα νέα looks του Wannabe loafer.

Loading...

Εμείς από τα 5 νέα σχέδια ξεχωρίσαμε τα δύο γυναικεία, τα οποία θα θες άμεσα να κάνεις δικά σου. Το πρώτο σχέδιο είναι μία εκδοχή σε στιλ μποτάκι με χαμηλό τακούνι, γυαλιστερή υφή και μεταλλική λεπτομέρεια, ενώ το άλλο είναι η πιο σέξι εκδοχή του: Τα Wannabe loafers με λεπτό τακούνι, εκκεντρικά ασημένια charms και εξίσου γυαλιστερή υφή. Είτε πας στο γραφείο είτε βγαίνεις για ποτό, αυτά τα σχέδια θα ολοκληρώσουν κάθε σύνολο σου.

Σε αυτή τη συλλογή βρήκαμε τα παπούτσια που θα φοράς όλο τον χειμώνα
Wannabe loafer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ