Follow us

Σου βρήκαμε τη λύση στο καθημερινό πρόβλημα σου | Πώς θα είσαι κομψή και άνετη στο γραφείο

Το απαραίτητο κομμάτι του office style, που θα κάνει την καθημερινότητα σου πιο κομψή και άνετη.

Σου βρήκαμε τη λύση στο καθημερινό πρόβλημα σου | Πώς θα είσαι κομψή και άνετη στο γραφείο Pixel Formula

Ως συντάκτριες μόδας βασικός μας στόχος είναι να σε ενημερώνουμε για κάθε εξέλιξη σε αυτή τη βιομηχανία, για κάθε νέα συλλογή, τάση και icon, που επικρατεί στην επικαιρότητα της. Ακόμα, άλλη μία σημαντική επιδίωξη είναι να σου προσφέρουμε συμβουλές και hacks, που θα κάνουν το καθημερινό σου styling όσο πιο εύκολο γίνεται και την εμφάνιση σου πιο κομψή. Έτσι, σήμερα το πρωί, καθώς επιλέγαμε το κατάλληλο office look, αποφασίσαμε να αφιερώσουμε το σημερινό styling μάθημα στο ντύσιμο του γραφείου. Πρόκειται, άλλωστε, για το dress code και στιλ με το οποίο ασχολούμαστε περισσότερο κατά τη διάρκεια της ζωής μας. Γιατί, λοιπόν, να μην το εξελίξουμε, ώστε να το απολαύσουμε περισσότερο; Είναι η καθημερινή ''στολή'' μας, το power dressing, που σκοπό έχει την τόνωση της αυτοπεποίθησης και τη διάθεσης μας, κρατώντας μας πάντα κομψές και άνετες.

Γίνεται το power dressing του γραφείου να είναι άνετο;

Για τις περισσότερες από εμάς το ντύσιμο του γραφείου είναι αρκετά μακριά από τη λέξη ''άνεση''. Ίσως φταίει το ύψος των υποδημάτων, ίσως οι γραμμές των ρούχων ή τα σκληρά υφάσματα. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα το χαρακτηρίζαμε ''άνετο''. Αυτό, όμως, θα αλλάξει. Οι σχεδιαστές για τις συλλογές, που προορίζονται για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '21-22, έγραψαν από την αρχή το dress code του office style και αυτή τη φορά πρόσθεσαν τη άνεση μέσα στην ''στιλιστική συνταγή'' τους.

Loading...

Πιο συγκεκριμένα, brands όπως τα Victoria Beckham, The Row, Acne Studios, Bottega Veneta, Tory Burch, Max Mara και Isabel Marant προτείνουν την πιο άνετη εκδοχή στο tailored παντελόνι του γραφείο. Τέρμα η στενή γραμμή και η άγρια υφή. Οι σχεδιαστές επιβάλλουν άνετες loose γραμμές, που φλερτάρουν με το κόψιμο του καμπάνα παντελονιού, έτσι ώστε όχι απλά να είμαστε άνετες, αλλά και να κολακεύεται κάθε σωματότυπος. Μην ξεχνάς, πως αποτελεί ένα σχέδιο, που μακραίνει τη σιλουέτα, δείχνει τη μέση πιο λεπτή και δεν θα σου προκαλεί δυσφορία κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τα wide leg tailored παντελόνια κυριάρχησαν και στο street style των Εβδομάδων Μόδας του fashion month, δείχνοντας μας πως μπορούν να αξιοποιηθούν με κάθε σύνολο και στιλ.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Editor's Choice

Wide leg παντελόνι, Massimo Dutti

Wide leg παντελόνι, Zara

Wide leg παντελόνι, Mango

Wide leg παντελόνι, Marks & Spencer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ