Follow us

Η Chiara Ferragni φόρεσε τη μεγαλύτερη τάση του φθινοπώρου | Ανακάλυψε πως θα αντιγράψεις το hot look της

Οι προτάσεις για να υιοθετήσεις τη μεγαλύτερη τάση του φθινοπώρου.

Σου αρέσει το στιλ της Chiara Ferragni; | Σου βρήκαμε τη τσάντα που δεν αποχωρίζεται ποτέ Splash/Ideal Images

Δεν είναι λίγες οι φορές, που αναζητήσαμε στιλιστική έμπνευση στους λογαριασμούς των fashion influencers. Καθημερινά, άλλωστε, γεμίζουν τα social media με αμέτρητες αναρτήσεις τους γεμάτες μόδα, τάσεις, προτάσεις, shopping guides αλλά και συμβουλές, που κάνουν το καθημερινό styling παιχνιδάκι. Ειδικά τώρα που οι Εβδομάδες Μόδας επέστρεψαν δυναμικά με φυσική παρουσία, το feed μας γέμισε με fashion posts από τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Μιλάνο και το Παρίσι, όπου παρευρέθηκαν οι εκλεκτές λάτρεις της μόδας για να παρακολουθήσουν από κοντά τις φαντασμαγορικές επιδείξεις. Παρ' όλα αυτά, ανάμεσα σε όλες τις εμφανίσεις, εμείς ξεχωρίσαμε εκείνη της Chiara Ferragni -η επιχειρηματίας, blogger, σχεδιάστρια, influencer και πάνω από όλα fashion lover που άλλαξε τα δεδομένα τη βιομηχανίας.

Το look της Chiara Ferragni που θα θες να αντιγράψεις

Η ίδια δίνοντας το παρών στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού επέλεξε να δημιουργήσει ένα total leather outfit, που δεν πέρασε απαρατήρητο. Ο λόγος για το παρακάτω outfit, που αποτελείται από ένα δερμάτινο μίνι φόρεμα με φαρδιές τιράντες τύπου σαλοπέτας και λεπτομέρειες από χρυσά κουμπιά και ένα δερμάτινο oversized blazer ακριβώς στην ίδια αισθητική με το φόρεμα. Η ίδια ολοκλήρωσε το σύνολο της με μαύρο καλσόν, που έφερε ένα μοντέρνο σχέδιο, και neon πράσινα mules.

Loading...

Όπως σου έχουμε πει ξανά στο παρελθόν, το δερμάτινο έχει κυριαρχήσει σε κάθε συλλογή για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '21-22, ενώ η εκδοχή σου σε blazer έχει ήδη φορεθεί από τα τέλη του Αυγούστου και θεωρείται το απόλυτο must have του φθινοπωρινού street style. Το δερμάτινο θα αναβαθμίσει το στιλ σου καθώς:

-Θα προσθέσει την απαραίτητη edginess νότα, ενώ αποπνέει δυναμισμό και επιβλητικότητα.

-Αποτελεί ένα υλικό, που έχει συνδεθεί με το sexiness, άρα μπορείς να το αξιοποιήσεις και στις βραδινές σου εξόδους.

-Σου προσφέρει ζεστασιά και προστασία από το κρύο, χωρίς ωστόσο να σε ''πνίγει''.

Get the look

Αν μπορεί, λοιπόν, να το φορέσει η Chiara Ferragni με τόση επιτυχία γιατί να μην υιοθετήσεις και εσύ την τάση. Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα 4 δερμάτινες προτάσεις για να το εντάξεις στις φθινοπωρινές σου εμφανίσεις. Plus, θα βρεις και το μοντέρνο της καλσόν από τη νέα φθινοπωρινή συλλογή της Calzedonia.

Διχτυωτό Καλσόν 40 Den Astrology Flock, Calzedonia

Oversized blazer με όψη από δερματίνη, Zara

Μίνι φόρεμα με όψη από δερματίνη, ογκώδη μανίκια και ίσια λαιμόκοψη, H&M

Oversized blazer με όψη από δερματίνη, Stradivarius

Μίνι φόρεμα με όψη από δερματίνη, φαρδιές τιράντες και ίσια λαιμόκοψη, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ