Follow us

On top | Πώς θα κατακτήσεις την τέχνη του layering

Τα σωστά items, με τη σωστή σειρά μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

MissBloom TEAM
Ck 4

Σκοπός του layering είναι αφενός να ζεσταθείς τις ημέρες που κάνει περισσότερο κρύο αφετέρου να μπορείς σε εσωτερικούς χώρους να αφαιρέσεις μερικά layers χωρίς να δείχνεις ότι κάτι λείπει από τη συνολική εικόνα. Ναι, πρόκειται για πολλά outfits μαζί και άρα χρειάζεται διπλή προσοχή: Δεν πρέπει να μοιάζεις με κρεμμύδι, αλλά να φαίνεσαι κομψή όπως ένα τριαντάφυλλο.

Ξεκίνα με μία neon turtle neck μπλούζα που θα φορέσεις μέσα από ένα loose παντελόνι. Πρόσθεσε ένα λευκό πουκάμισο και ολοκλήρωσε τις στρώσεις με μία vest μπλούζα και μία messenger bag, που μπορείς να κρατήσεις και ως clutch. Μπορείς να βρεις όλα τα items στη συλλογή της Calvin Klein Jeans Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021.

H Ευρυδίκη Κόφφα, aka @yurichat μας δείχνει το στυλ.

On top | Πώς θα κατακτήσεις την τέχνη του layering

To look που δημιούργησες φαίνεται σύγχρονο και υπέροχο, ακόμη και όταν αφαιρέσεις τη μπλούζα τύπου vest. Προτίμησε να αφήσεις μερικά κουμπιά από το πουκάμισο ανοιχτά.

CK

Το έχεις, είμαστε σίγουρες!

Η νέα συλλογή Calvin Klein Jeans είναι διαθέσιμη στην Αθήνα στα καταστήματα Calvin Klein Jeans σε Golden Hall και The Mall Athens, στη Θεσσαλονίκη στο Mediterranean Cosmos και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ