Follow us

Ποια είναι τα απαραίτητα φθινοπωρινά κομμάτια που δεν αποχωρίζονται οι fashion influencers;

Τα έχεις εσύ στη γκαρνταρόμπα σου;

Ποια είναι τα απαραίτητα φθινοπωρινά κομμάτια που δεν αποχωρίζονται οι fashion influencers; Pixel Formula

Όταν πρωτοφτιάξαμε τους δικούς μας προσωπικούς λογαριασμούς στο Tik Tok δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τον λόγο, που αυτή η πλατφόρμα έχει τόσο μεγάλη απήχηση. Μέσα, όμως, από τη διαρκή χρήση της γίναμε και εμείς θαυμαστές της. Εμείς ως συντάκτριες μόδας έχουμε ως στόχο να ενημερωνόμαστε διαρκώς για κάθε νέα εξέλιξη στη βιομηχανία της μόδας μέσω των social media, ενώ δεν μπορούμε να αντισταθούμε σε fashion unboxings και shopping hauls. Κάπως έτσι βρίσκουμε κάθε νέα άφιξη στην αγορά και παράλληλα ποια fashion items έχουν πραγματικά απήχηση ανάμεσα στους λάτρεις της μόδας. Το Tik Tok, λοιπόν, με τους καινοτόμους αλγόριθμους και λογισμικό, μας προσφέρει αμέτρητους λογαριασμούς fashion insiders, χωρίς εμείς να τους ακολουθούμε. Πιο συγκεκριμένα, επειδή παράγουν content με θέμα τη μόδα, τα βίντεο τους εμφανίζονται στη δική μας αρχική σελίδα και το feed μας γεμίζει με αμέτρητες προτάσεις, ιδέες, shopping guides, outfits, νέα, συλλογές και οτιδήποτε έχει να κάνει με μόδα. Το αποτέλεσμα; Έχουμε ακόμα περισσότερες στιλιστικές συμβουλές να σου προσφέρουμε.

Σύμφωνα με το Tik Tok αυτά είναι τα απαραίτητα φθινοπωρινά κομμάτια

Κάνοντας το καθημερινό μας scrolling στο πιο διάσημο social media αυτή την περίοδο, το Tik Tok, πέσαμε σε ένα μικρού μήκους βίντεο δύο fashion influencers, οι οποίες μας έδωσαν μία exclusive ματιά στη γκαρνταρόμπα τους. Πρόκειται για μία ματιά, που θα σε βοηθήσει στην οργάνωση και τις αγορές της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας σου. Ο λόγος για τις αδελφές Maggie & Frankie, που θα τις βρεις στο Tik Tok με αυτό το όνομα @certosimotwins, οι οποίες μοιράζονται το πάθος τους για τη μόδα και το styling. Οι αδελφές αυτές μας παρουσίασαν τα απαραίτητα φθινοπωρινά κομμάτια, που δεν λείπουν από τη γκαρνταρόμπα τους και πιο συγκεκριμένα από το καθημερινό clothing rack.

Οι δύο τους μάζεψαν τα αγαπημένα τους basics σε πανωφόρια, παπούτσια και αξεσουάρ και μας τα παρουσιάζουν παρακάτω. Εσύ ποια έχεις στη δική σου συλλογή και ποια θα πρόσθετες;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ