Follow us

Στη γκαρνταρόμπα των διασήμων | Ποια κομμάτια θα δανειστούμε από τη Zendaya

Η Zendaya μάς αποδεικνύει τους λόγους που είναι το νεότερο Fashion Icon στην ιστορία των βραβείων CFDA.

Στη γκαρνταρόμπα των διασήμων | Ποια κομμάτια θα δανειστούμε από τη Zendaya Splash/Ideal Images

Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό, πως η ηθοποιός Zendaya θα είναι το νεότερο Fashion Icon στην ιστορία των βραβείων τoυ Συμβουλίου των Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής (CFDA). Στις 10 Νοεμβρίου, όπου θα πραγματοποιηθούν τα βραβεία, η Zendaya θα είναι και επίσημα ένα πραγματικό fashion icon. Βέβαια, εμείς της είχαμε απονείμει αυτόν τον τίτλο εδώ και καιρό.

Με κάθε της εμφάνιση η Zendaya κάνει ολόκληρη την fashion κοινότητα να παραμιλάει, αφού όλα τα looks δεν είναι απλά αξιοζήλευτα, αλλά κάνουν πραγματικά ''statements''. Επιλέγει κομμάτια από το αρχείο των μεγαλύτερων οίκων, δημιουργεί ένα story line μέσω της εμφάνισης της και δεν φοβάται να τοποθετηθεί μέσω αυτής σε φλέγοντα κοινωνικά και πολιτισμικά θέματα. Παράλληλα, η υποκριτική καριέρα της έχει απογειωθεί και οι βραβεύσεις διαδέχονται η μία την άλλη, με αποτέλεσμα να μας προσφέρει πολλά εμβληματικά looks από το κόκκινο χαλί.

Μερικά από τα πιο αξιοσημείωτα: Η λευκή δημιουργία Vivienne Westwood στα Oscars του 2015, το κόκκινο Marchesa φόρεμα στα βραβεία Golden Globes του 2016, το μαύρο κοστούμι Dsquared2 στα Grammy Awards του 2016, το butterfly φόρεμα Moschino στην πρεμιέρα της ταινίας ''The Greatest Showman'', το σατινέ δίχρωμο φόρεμα Ralph and Russo στα βραβεία GQ Men το 2018, το πράσινο Vera Wang φόρεμα στα βραβεία Emmy του 2019, ενώ από τα πιο πρόσφατα ξεχωρίζουμε το Valentino look στο φετινό Φεστιβάλ της Βενετίας, το Balmain φόρεμα στην πρεμιέρα του Dune, όπως επίσης και τα σύνολα με τις υπογραφές των Andreas Kronthaler for Vivienne Westwood και Rick Owens στις πρόσφατες εκδηλώσεις για την τελευταία της ταινία.

Loading...
Loading...

Η Zendaya εχει καταφέρει σε μία τόσο νεαρή ηλικία να θεωρείται μία από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες του Hollywood, ενώ έχει ήδη γίνει το πρόσωπο για πολλές καμπάνιες των Lancôme, Bulgari και Valentino.

Τα κομμάτια και τα looks από τη γκαρνταρόμπα της Zendaya που έχουμε ερωτευτεί και θα δανειζόμασταν

Η Zendaya αποτελεί πηγή στιλιστικής έμπνευσης για τις περισσότερες από εμάς. Όταν αναζητούμε το ιδανικό καθημερινό και επίσημο look εμπιστευόμαστε τον λογαριασμό της στο Instagram, καθώς αποτελεί μία ματιά στη γκαρνταρόμπα της. Μελετώντας, λοιπόν, τα looks εμείς ξεχωρίσαμε παρακάτω εκείνα, που θα αντιγράφαμε και τα κομμάτια, που θα δανειζόμασταν με ευχαρίστηση από τη συλλογή της Zendaya.

-70s inspired look

Loading...

-Ladylike look

Loading...

-Retro glamour

Loading...

-Office style

Loading...

-Total denim

Loading...

-Animal print coat

Loading...

-Sweatsuit

Loading...

-Jumpsuit

Loading...

-Little Black Dress

Loading...

-Lace bodysuit

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ