Follow us

Οι κομψές εμφανίσεις της fashionista Μαρίας Ολυμπίας Γλίξμπουργκ στον γάμο Γλυξμπούργκ - Flohr

Η νεαρή fashionista επέλεξε αποχρώσεις του μπλε για τις εμφανίσεις της.

maria olumpia Papadakis Press

Ήδη από χθες το βράδυ, ο γάμος του ΦίλιππουΓλυξμπούργκ και της Nina Flohr είναι το θέμα που απασχολεί τα media. Εκτός από το ερωτευμένο ζευγάρι όμως και την παραμυθένια τελετή που πραγματοποιήθηκε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στη Μητρόπολη Αθηνών, ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκάλεσαν τα outfits των καλεσμένων.

Μία από τις πιο κομψές καλεσμένες μάλιστα ήταν, δίχως αμφιβολία, η fashionista της οικογένειας Γλίξμπουργκ, Μαρία Ολυμπία. Η κόρη του Παύλου, τέως Διαδόχου της Ελλάδας και δούκα της Σπάρτης και της Μαρί Σαντάλ Μίλλερ αγαπά τη μόδα, ασχολείται με το modeling και κάθε της εμφάνιση γίνεται αφορμή για σχολιασμό από τους fashion experts.

Το wedding look της Μαρίας Ολυμπίας Γλίξμπουργκ

Για την ημέρα του γάμου, η Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ επέλεξε ένα midi εφαρμοστό φόρεμα σε ανοιχτή μπλε απόχρωση και το συνδύασε με τις Hangisi 105 μπλε γόβες του shoe designer, Manolo Blahnik.

Οι κομψές εμφανίσεις της fashionista Μαρίας Ολυμπίας Γλίξμπουργκ στον γάμο Γλυξμπούργκ - Flohr

Η κομψή εμφάνιση της στο pre wedding πάρτι

Για το pre wedding πάρτι που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πρασκευής στη λίμνη της Βουλιαγμένης, η Μαρία Ολυμπία επέλεξε να φορέσει ένα sheath cocktail φόρεμα με σκίσιμο στο πόδι και σε απόχρωση navy blue, δημιουργία του brand Alexis. Ολοκλήρωσε το look της με ψηλοτάκουνα πέδιλα σε metallic μπλε απόχρωση.

maria olympia
MARIA_OLIMPIA

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ