Follow us

Άνεση και στο γραφείο | Η Ναταλία Γερμανού με το loose κοστούμι που δεν θα αποχωρίζεσαι

Η μόδα προχωράει και πλέον δεν θα θυσιάζεις την άνεση στον βωμό της κομψότητας.

Ναταλία Γερμανού NDP

Ένα από τα πράγματα που μας έκανε να αγαπήσουμε τη μόδα και να ασχοληθούμε σε τέτοιο βαθμό με τη βιομηχανία της είναι η ποικιλία που προσφέρει σε στιλ, αισθητικές και icons. Φυσικά δεν ήταν έτσι εξαρχής, ωστόσο, με το πέρασμα του χρόνου η συμπεριληπτικότητα και η ποικιλομορφία είναι κεντρικές επιδιώξεις του χώρου. Όποιο και αν είναι το στιλ σου και ό,τι και αν ψάχνεις, πλέον, είναι σίγουρο πως θα το βρεις -ακόμα και αν αυτό που αναζητείς είναι η εκπροσώπηση του σωματότυπου σου στις πασαρέλες και τις διαφημιστικές καμπάνιες. Η μόδα συνεχώς εξελίσσεται και διαγράφει τα κακώς κείμενα. Ανάμεσα σε αυτά είναι και η επαναπροσδιόριση του ντυσίματος του γραφείου, που ήθελε τη γυναίκα σε στενές γραμμές και άβολες γόβες. Μία από τις fashionistas που εγκρίνει αυτή την αλλαγή είναι η Ναταλία Γερμανού, γνωστή για την επαναστατική στιλιστική διάθεση της.

Το look της Ναταλίας Γερμανού μάς επανασυστήνει το κοστούμι του γραφείου

Η Ναταλία Γερμανού πάντα φοράει ό,τι εκείνη θέλει και σε καμία περίπτωση ό,τι της προτείνουν οι άλλοι. Αν νιώθει εκείνη καλά με το σύνολο της δεν χωράει καμία αμφιβολία πως είναι ιδανικό για την ίδια. Λατρεύει τις άνετες γραμμές, έχει πάντα μία edgy διάθεση στα αξεσουάρ και τα ρούχα της και δεν φοβάται να πειραματιστεί με το look της. Όταν, λοιπόν, την είδαμε στην εκπομπή της να εμφανίζεται με ένα από τα πιο μοντέρνα κοστούμια, ξέραμε πως πρέπει οπωσδήποτε να σου το δείξουμε.

Πρόκειται για το παρακάτω look, που μας συστήνει το ντύσιμο του γραφείου από την αρχή. Βασικός σκοπός του είναι να μας δείξει, πως η άνεση και το στιλ δεν είναι δύο αντικρουόμενες έννοιες και μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά και επιτυχημένα μαζί. Plus, βασικά κομμάτια του office style εκμοντερνίζονται για να ταιριάζουν με τις απαιτήσεις της σύγχρονης γυναίκας. Η Ναταλία Γερμανού, λοιπόν, επέλεξε να φορέσει ένα tartan κοστούμι σε loose άνετη γραμμή από το brand ''C9 Cloud 9 by L'' συνδυάζοντας το με ένα λευκό T-shirt, λευκά platform sneakers από το brand Sense Shop και τα απαραίτητα κοσμήματα. Ο casual χαρακτήρας των εν λόγω fashion items έδωσε νέα πνοή στο office style, όπως και οι άνετες γραμμές τους.

Loading...

Ορίστε η απόδειξη πως μπορείς να είσαι άνετη, μοντέρνα και κομψή χωρίς να κάνεις πουθενά ''εκπτώσεις''.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ