Follow us

Σου βρήκαμε τα πιο hot μποτάκια της σεζόν που δεν λείπουν από καμία συλλογή των πολυτελών οίκων μόδας

Έχουν ''designer's vibe'' και πολύ χαμηλή τιμή.

Σου βρήκαμε τα πιο hot μποτάκια της σεζόν που δεν λείπουν από καμία συλλογή των πολυτελών οίκων μόδας Pixel Formula

Οι πασαρέλες δίνουν τον ρυθμό στη βιομηχανία της μόδας. Δημιουργούν τις τάσεις με σκοπό να εξελίξουν τη μόδα, το ντύσιμο και φυσικά και τις γκαρνταρόμπες μας. Τα κομμάτια και γενικότερα τα looks, που παρουσιάζονται στους εκάστοτε fashion months, έπειτα τα συναντάμε στο street style, όπου οι fashionistas και οι εκλεχτές των σχεδιαστών στα πηδάλια εμβληματικών fashion houses μάς δείχνουν τη στιλιστική ευελιξία και τις δυνατότητες τους να προσαρμοστούν σε αμέτρητες περιστάσεις. Κάπου εδώ εμφανιζόμαστε εμείς, που έχουμε στόχο να ξεχωρίσουμε από τις πασαρέλες, τις συλλογές και το street style όσα πραγματικά αξίζουν την επένδυση αλλά και μία θέση στη γκαρνταρόμπα σου. Σήμερα, λοιπόν, θα σου μιλήσουμε για τα πιο hot μποτάκια, που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις και σίγουρα δεν θα μπορέσεις να τους αντισταθείς.

Black Chelsea Boots | Τα είδαμε, τα αγαπήσαμε, τσεκάραμε τη τιμή τους και τα αφήσαμε πίσω

Η Ariana Grande τραγουδάει ''i want it, i got it'' στο μεγάλο της hit τραγούδι ''7 Rings'' και κάθε φορά που το ακούμε φανταζόμαστε να έχουμε το ίδιο money machine gun (σε ροζ απόχρωση για statement ψώνια) και να δαπανούμε τον μισθό μας σε όσα πραγματικά θέλουμε να αποκτήσουμε: Τα Versace platform heels, την ''Horsebit 1955'' τσάντα της Gucci, μία δερμάτινη ζώνη Hermès και τα απολύτως ευέλικτα και διαχρονικά chelsea ''Monolith'' μποτάκια της Prada. Οι τιμές τους, όμως, δεν είναι budget friendly και αν πραγματικά τα αγοράζαμε θα πτωχεύαμε...

Παρ΄όλα αυτά, μπορούμε να αποκτήσουμε το τελευταίο κομμάτι του wish-list για αυτή τη σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, βρήκαμε σχεδόν το ίδιο σχέδιο chelsea boots με τρακτερωτό πάτο στις φθινοπωρινές συλλογές των πιο προσιτών brands. Το σχέδιο ''Monolith'' της Prada, άλλωστε, είναι ένα λιτό και άκρως κομψό look, χωρίς επιγραφές και μονογράμματα και έτσι είναι αρκετά πιο εύκολο να βρούμε ένα ζευγάρι τέτοιων παπουτσιών.

Σου βρήκαμε τα πιο hot μποτάκια της σεζόν που δεν λείπουν από καμία συλλογή των πολυτελών οίκων μόδας
Loading...

Editor's Choice

Παρακάτω συγκεντρώσαμε 4 σχέδια των πιο hot chelsea boots, που έχουν ξεχωρίσει στο street style των κομψών ιερειών του στιλ, για να βρεις τα ιδανικά μποτάκια για εσένα και να δημιουργήσεις αξιοζήλευτα σύνολα: Από casual looks με φόρμες και δερμάτινα τζάκετ, μέχρι με τα night out outfits σου με φούστες και φορέματα!

Loading...

Μαύρα chelsea μποτάκια, Zara

Μαύρα chelsea μποτάκια, e-papoutsia

Μαύρα chelsea μποτάκια, H&M

Μαύρα chelsea μποτάκια, Mango

Μαύρα chelsea μποτάκια, Tsakiris Mallas

Μαύρα chelsea μποτάκια, Envie Shoes

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ