Follow us

Πώς θα φορέσουμε τα φορέματα αυτόν το χειμώνα;

Τα styling tips για να νιώθουμε πάντα κομψές και άνετες!

Πώς θα φορέσουμε τα φορέματα αυτό τον χειμώνα; Pixel Formula

Δεν μπορούμε να θυμηθούμε ένα πρωινό που να μην βιαζόμασταν να ετοιμαστούμε. Μπορεί το ξυπνητήρι πάντα να χτυπάει την ίδια ώρα, όμως, πάντα κάτι θα τύχει και θα πρέπει μέσα σε λίγα λεπτά να οργανώσουμε την εμφάνιση μας και να είμαστε έξω από την πόρτα του σπιτιού μας. Κάποιες θέλουν λίγα έξτρα λεπτά στο κρεβάτι, γιατί ξενύχτησαν, άλλες τρέχουν γιατί είναι μαμάδες και υπάρχουν και αυτές που ορκίζονται στο mantra ''δεν έχω τι να φορέσω''. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις εμείς σήμερα θα σου δώσουμε μία μικρή λύση, που θα σου εξοικονομήσει πολλά λεπτά. Το πρωί ή το προηγούμενο βράδυ βγάλε ένα φόρεμα από τη ντουλάπα σου και ακολούθησε τα παρακάτω styling tips για να κάνεις κομψές, on point και γρήγορες εμφανίσεις.

Θα αναρωτιέσαι, ωστόσο, πως το φόρεμα θα σου εξοικονομήσει αρκετή ώρα από το καθημερινό σου ντύσιμο και την πρωινή ρουτίνα σου. Η απάντηση δίνεται μέσω τριών λέξεων: Άνετο, ευκολοφόρετο και ευέλικτο! Όπως και αν έχεις ξυπνήσει, όποια και αν είναι η περίσταση, ένα φόρεμα θα σου λύσει τα χέρια και με τα παρακάτω βήματα θα μπορέσεις να τα αξιοποιήσεις στο έπακρο φέτος τον χειμώνα.

Τι να φορέσω σήμερα; Κομψότητα και ζεστασιά σε ένα φόρεμα

Έχουμε συνηθίσει τα φορέματα να τα αξιοποιούμε περισσότερο τους ζεστούς και μεταβατικούς μήνες λόγω του αέρινου χαρακτήρα τους, όμως, μπορούν να γίνουν το απόλυτο staple και της χειμερινής γκαρνταρόμπας. Πώς;

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά:

1. Το layering θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι του καθημερινού ντυσίματος σου και κυρίως των φορεμάτων σου. Πρόσθεσε ένα ζεστό βαμβακερό τοπ με τιράντες μέσα από το εν λόγω κομμάτι για να είσαι ζεστή. Μπορείς ακόμα και να προσθέσεις ένα ζιβάγκο αν στο επιτρέπει το σχέδιο του φορέματος.

Loading...

2. Τα καλσόν φέτος επιστρέφουν με τον πιο δυναμικό τρόπο, καθώς έχουν μαξιμαλιστική διάθεση. Prints, στρας και logos έρχονται για να συνδυαστούν με τα φορέματα σου και να σε κρατήσουν ζεστή.

Loading...

3. Ωραίες οι γόβες και τα μποτάκια, αλλά με τα φορέματα καλό είναι να επιλέγουμε ψηλές μπότες, αφού αυτές θα μας κρατήσουν πιο ζεστές. Το έχουμε τονίσει πολλάκις, άλλωστε, πως η άνεση δεν θα θυσιάζεται πλέον στο βωμό της κομψότητας.

Loading...

4. Μπορείς να προσθέσεις ένα κοντό μικρό ζακετάκι πανω από το φόρεμα σου, όπως ακριβώς και οι Παριζιάνες. Βέβαια, και μία φαρδιά ζεστή εσάρπα θα προσφέρει την ίδια ζεστασιά και κομψότητα.

Loading...

5. Μην ξεχάσεις το μακρύ παλτό σου. Αυτό θα ολοκληρώσει το σύνολο σου μοναδικά, ενώ θα σε προστατεύσει από τις χαμηλές θερμοκρασίες και τις απότομες εναλλαγές του καιρού.

Loading...

6. Όσον αφορά τις τάσεις, καλό είναι να πειραματιστείς με τα χρώματα. Φόρα, για παράδειγμα, το μπλε φλοράλ φόρεμα σου με μπορντό μπότες. Κάνε τέτοιες αντιθέσεις για να δημιουργήσεις τα πιο αξιοζήλευτα looks.

Loading...

7. Τέλος, αν το φόρεμα σου είναι αρκετά πιο loose και αέρινο από όσο θα ήθελες, πρόσθεσε μία φαρδιά ζώνη στη μέση, για να δώσεις σχήμα στη σιλουέτα σου.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ