Follow us

Δανείζεσαι συχνά τα πουκάμισα του φίλου σου; | Φόρεσε τα όπως η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ένας συνδυασμός που θα ζήλευε κάθε fashionista.

stamatina tsimtsili NDP Photo Agency

Όσα ρούχα κι αν έχεις στη συλλογή σου όσο συχνά κι αν ανανεώνεις τη γκαρνταρόμπα σου, μία επίσκεψη στη ντουλάπα του συντρόφου σου θα είναι πάντα πολύ χρήσιμη "στιλιστικά”. Υπάρχουν αρκετά κομμάτια από τις ανδρικές συλλογές που μπορούν να φανούν ιδιαιτέρως χρήσιμα ακόμα και σε εμάς, αφού η μαγεία του styling μας επιτρέπει να τα προσαρμόσουμε στο προσωπικό μας στιλ και ντύσιμο. Ένα από αυτά είναι το διαχρονικά αγαπημένο κομμάτι όλων των γυναικών, δηλαδή το λευκό πουκάμισο.

5 styling hacks που θα κάνουν το χειμερινό σου στιλ καλύτερο από ποτέ

Ακόμα κι αν πιστεύεις πως έχεις σκεφτεί όλους τους πιθανούς τρόπους για να φορέσεις το λευκό πουκάμισο, είτε το δικό σου είτε του συντρόφου σου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σού προτείνει ένα διαφορετικό combo που θα ενέκρινε κάθε fashion expert. Τι θα χρειαστείς για να πετύχεις το look της; Ένα λευκό oversized πουκάμισο ή ακόμα και ένα πουκάμισο-φόρεμα και μία mini φούστα.

Emily in Paris | 10 girly κομμάτια που θα φορούσαν σίγουρα οι πρωταγωνίστριες της σειράς

Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε ένα λευκό, μακρύ πουκάμισο και το συνδύασε με μία μαύρη μίνι φούστα. Το διαφορετικό σε αυτό το σύνολο είναι πως άφησε το λευκό πουκάμισο να φαίνεται κάτω από τη φούστα, η οποία μάλιστα είχε και σκίσιμο. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με ψηλοτάκουνα mules σε πράσινη απόχρωση για ένα ακόμα πιο θηλυκό αποτέλεσμα.

Το look της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Loading...

Το αποτέλεσμα είναι διαφορετικό, πολύ cool και σίγουρα αξίζει να το αντιγράψεις και εσύ. Φυσικά, μπορείς να δημιουργήσεις όποιον συνδυασμό θέλεις είτε με ένα basic πουκάμισο όπως αυτό το λευκό είτε με κάποιο εμπριμέ σχέδιο. Φρόντισε απλώς, το πουκάμισο που θα επιλέξεις να είναι αρκετά μακρύ ώστε να πετύχεις το ανάλογο αποτέλεσμα. Ακριβώς για αυτό τον λόγο μπορείς να επισκεφτείς το section της ανδρικής μόδας στα αγαπημένα σου brands.

Πέντε λευκά πουκάμισα για να αντιγράψεις το look

Βαμβακερό πουκάμισο φόρεμα BSB

Λευκό μακρύ πουκάμισο Zara

Φόρεμα πουκάμισο oversize Mango

Πουκάμισο oversize από ποπλίνα Stradivarius

Πουκάμισο σε φαρδιά γραμμή H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ