Follow us

Μαύρο παλτό | Το κομμάτι κλειδί της χειμερινής γκαρνταρόμπας σου

Το πανωφόρι με την απόλυτη στιλιστική ευελιξία.

ck jeans

Τα πανωφόρια παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στη δημιουργία ενός κομψού και ολοκληρωμένου συνόλου. Αποτελούν τα κομμάτια, που μας συστήνουν στον κόσμο προτού αρθρώσουμε λέξη: Μιλάνε για εμάς, πριν από εμάς. Για αυτό και είναι αναγκαίο να έχουμε πανωφόρια, που προσθέτουν πολλούς στιλιστικούς πόντους στις εμφανίσεις μας και τι πιο διαχρονικό από ένα μαύρο παλτό.

Πρόκειται για ένα άκρως επιβλητικό χρώμα, που θα σου προσφέρει μεγάλη στιλιστική ευελιξία για να το συνδυάσεις με κάθε σου σύνολο. Το μαύρο παλτό της Calvin Klein Jeans από τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021-2022 είναι η ιδανική επιλογή, καθώς μπορείς να το φορέσεις τόσο με τα fancy looks σου όσο και με τα casual αναβαθμίζοντάς τα.

Η Σάντυ Κοτσαρίδου, aka @sandy__rose, μάς δείχνει πως θα δημιουργήσουμε το ιδανικό casual - chic outfit.

Μαύρο παλτό | Το κομμάτι κλειδί της χειμερινής γκαρνταρόμπας σου

Η ίδια το συνδύασε με ένα μαύρο κολάν, ένα λευκό ζιβάγκο και μία belt τσάντα, ενώ από το look της δεν μπορούσαν να λείπουν τα άνετα μαύρα αθλητικά με τη λευκή σόλα. Θα βρεις όλα τα κομμάτια στη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021-2022 της Calvin Klein Jeans.

Stylegram

Είτε ετοιμάζεσαι για το βραδινό ποτό σου είτε για μία πρωινή βόλτα, το μαύρο παλτό σού είναι απαραίτητο.

Η νέα συλλογή Calvin Klein Jeans είναι διαθέσιμη στην Αθήνα στα καταστήματα Calvin Klein Jeans σε Golden Hall και The Mall Athens, στη Θεσσαλονίκη στο Mediterranean Cosmos και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ