Follow us

Black Puffer Jacket | Το σχέδιο που συνδυάζει άνεση και στιλ

Το λατρεύουν όλες οι fashion experts και δεν πρέπει να λείπει από τις επόμενες εμφανίσεις σου.

ck jeans

Η άνεση, πλέον, είναι βασικό κομμάτι του καθημερινού ντυσίματός μας και στις τελευταίες προσθήκες της γκαρνταρόμπας μας αναζητάμε κομμάτια που μπορούν να μας την προσφέρουν. Βέβαια, αυτή τη σεζόν η άνεση πρέπει να συνδυάζεται με τη διαχρονικότητα και την κομψότητα - χαρακτηριστικά που βρίσκουμε σίγουρα στο κλασικό πλέον μαύρο puffer jacket.

Είναι ζεστό, ταιριάζει με κάθε άλλο κομμάτι της γκαρνταρόμπας και δεν πρόκειται να φύγει από τις τάσεις της μόδας ποτέ, το puffer jacket σε μαύρη απόχρωση είναι αυτό που χρειάζεσαι φέτος. Εμείς βρήκαμε το ιδανικό στη συλλογή της Calvin Klein Jeans Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021-2022.

Η Σάντυ Κοτσαρίδου, aka @sandy__rose, το συνδύασε με τα must - haves του φθινοπωρινού ντυσίματος και δημιούργησε ένα casual outfit ιδανικό για τις καθημερινές εμφανίσεις σου.

Black Puffer Jacket | Το σχέδιο που συνδυάζει άνεση και στιλ

Η fashion influencer συνδύασε το μαύρο puffer jacket με ένα μαύρο παντελόνι, λευκό T-shirt, άνετα φλατ παπούτσια και ένα backpack που χωράει όσα χρειάζεσαι μέσα στη μέρα σου. Θα βρεις όλα τα κομμάτια στη συλλογή της Calvin Klein Jeans Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021-2022.

Stylegram

Η νέα συλλογή Calvin Klein Jeans είναι διαθέσιμη στην Αθήνα στα καταστήματα Calvin Klein Jeans σε Golden Hall και The Mall Athens, στη Θεσσαλονίκη στο Mediterranean Cosmos και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ